7.5 stopta boşluk kalması

emre0146

Üye
İsim
Emre
Araç
Volkswagen golf 7
İyi forumlar. Birkaç hafta önce aracıma çok şey söylemek isteyip susmayı tercih ettiğim bir şekilde arkadan düz yolda hiçbir şey yokken çarpıldı. Stobun biri kırıldı bagaj ve tamponda hasar meydana geldi. Araç golf 2013 highline. Led stop yoktu ben de madem biri kırıldı komple led stopla değişeyim dedim. Bu işi iyi yaptığını düşündüğüm bir yer tarafından değiştirildi ancak dış stoplarda bi orantısızlık var fotoğrafa ekleyeceğim bu başına gelen var mı internette birkaç incelediğim araçta da gördüm ama olmayan da var

Ekli dosyalar

• IMG_0901.jpeg
    IMG_0901.jpeg
    22.7 KB · Görüntüleme: 37

bir taraf daha içerde sanki değil mi ? boşluk dediğiniz o

bir taraf daha içerde sanki değil mi ? boşluk dediğiniz o
Yok hocam aslında dış stobun bir tık daha dışarda olması bu stop modelinde normal ama dış stopla üst kısımda kaportanın birleştiği yere bakarsanız dediğimi anlarsınız

Uzaktan bile dikkat çekici rahatsız bir görüntüsü var. Tam oturmamış mı yerine yoksa üründe mi bir sorun var bilemedim.
Bence yaptırdığınız yere götürün, düzeltsinler.

Yok hocam aslında dış stobun bir tık daha dışarda olması bu stop modelinde normal ama dış stopla üst kısımda kaportanın birleştiği yere bakarsanız dediğimi anlarsınız
Şimdi fark ettim neredeyse bir parmak kadar, normal bir görüntü değil. Tam oturmamış belki de

Geri