Carplay'in aracın kendi multimedyasına göre daha az ses vermesi

İsim
Bahadır
Araç
Golf
Arkadaşlar merhaba, telefonu aracın kendisine bluethoot ile bağlayınca çok daha fazla ve güzel ses alıyorken carplaye bağlanınca ses seviyesi düşüyor ve kalitesindede bozulmalar oluyor, carplaye bağlanınca bu durumun yaşanmaması için bir yol var mıdır şimdiden teşekkürler

Ses seviyesi cozumu yok

CarPlay de ses kalitesi bozulma sorunu hic duymadim

YouTube music premium
Spotify premium ( yuksek kalite secilmesine ragmen mi ) sorun yasiyorsunuz

Arkadaşlar merhaba, telefonu aracın kendisine bluethoot ile bağlayınca çok daha fazla ve güzel ses alıyorken carplaye bağlanınca ses seviyesi düşüyor ve kalitesindede bozulmalar oluyor, carplaye bağlanınca bu durumun yaşanmaması için bir yol var mıdır şimdiden teşekkürler
Telefonunuzla alakalı bir problem. Araçla alakalı değildir. Başka bir İphone ile deneyin. Ben de bir dönem yaşıyordum hatta full seste bile az geliyordu.

Telefona güncelleme yaptım düzeldi. Telefon güncelleme aldıkça carplay de güncelleniyor unutmayın. Eskiden carplay e bağlıyken video çektiğimizde şarkılar vs dururdu artık durmuyor.

Telefona güncelleme gelmişse onu yapmayı deneyin.

hocam seni anladım aynısını yaşıyorum aracım 2018 golf 7.5 highline ben dönem dönem torpido içinden sdcard ilede dinlerim carplay + bluetooth ilede dinlerim duruma göre değişir o kadar takılmadım ama carplayde ilk bağlandığı esnada muzik otomatik başlayınca ses seviyesi çok düşük şekilde başlıyor birde ses sanki normal bluetooth'a göre bir tık zayıf kalıyor gibi ama en yüksek seslerde çok farkedilmeyecek kadar gürültülü çıktığı için farkedilmiyor bile belkide ses seviyesi en düşükten başladığı için bize öyle geliyorda olabilir ben çok kafama takmıyorum. Normalde en iyi kaliteyi almak için SDCARD'da m4a formatında yüksek kaliteli müzikler yüklemiştim onunda son seviyesilerinde diğerlerinden ayırt edilebilecek düzeyde bir fark olmuyordu bu en azından benim nezdimde kafaya takılmaması gereken bişey :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ses seviyesi cozumu yok

CarPlay de ses kalitesi bozulma sorunu hic duymadim

YouTube music premium
Spotify premium ( yuksek kalite secilmesine ragmen mi ) sorun yasiyorsunuz
Dostum kalitede çok bir şey yok ancak ses seviyesi ciddi şekilde farkettiriyor ona bir çözüm yok mudur carplayden soğutuyor adamı

Multimedya ekranında
Ayarlar - Fabrika Ayarlarına Dön - Ses Ayarları seçeneği varsa sadece ses ayarlarını sıfırlayın.
Birde böyle deneyin

Son düzenleme:

Geri