İlana Gireceğim Fiyat Konusunda Yardım! (2017 Golf 7,5)

@zulalyol
@Halilo
@Brk34 Benim arabayıda fiyatlayabilirmiyiz
2016 1.2 tsı comfort manuel 66… km
Arka sol teker üstü boya.Beyaz.
Sizin aracın aynı kmde hatasız 2014 modeli ve otomatiği daha 2 hafta önce 1230 a satıldı. Hız sabitleyici vs yoktu. Boşline comfortline paketti.

İlanda emsali de çok oradan belirleme yaparsınız. Hız sabitleme dışında diğer opsiyonların fiyatta etkisi yok. Yukarıda da yazdığım gibi 20 lira etkiliyor sadece. Hız sabitlemenin de yok aslında alıcı gözünde :)

Satar fiyatının 1100-1150 olacağını düşünüyorum.

Bu arada bize araba yorumlatmayın hocam. Mal sizin malınız değerini siz daha iyi bilirsiniz.

Sizin aracın aynı kmde hatasız 2014 modeli ve otomatiği daha 2 hafta önce 1230 a satıldı. Hız sabitleyici vs yoktu. Boşline comfortline paketti.

İlanda emsali de çok oradan belirleme yaparsınız. Hız sabitleme dışında diğer opsiyonların fiyatta etkisi yok. Yukarıda da yazdığım gibi 20 lira etkiliyor sadece. Hız sabitlemenin de yok aslında alıcı gözünde :)

Satar fiyatının 1100-1150 olacağını düşünüyorum.

Bu arada bize araba yorumlatmayın hocam. Mal sizin malınız değerini siz daha iyi bilirsiniz.
Ek olarak 105 lik 110 luk motorlar arasında da fiyat farkı var. Ben geçen sene golfü alırken 2015 model 105 hp hatasız 77 bindeki golfü 960 a anlaşmıştım sonra 105 lik diye vazgeçmiştim. Dürüst olayım korktum.

Gittim aynı paraya opsiyonlu 120 bin km’de 110 luk golfü aldım.

Yorumunuz için teşekkürler.
Benim 110’luk sürüş comfor ve ışık paket.
Tabii fiyatlar zaten sarı sitede var ve aşağı yukarı belli ne olur gideri satma niyeti olanlar çok uçuk isteyenlerde bolca var .Buradan da fikir almak fena olmadı tabii.

Büyük şehirde yaşamıyor olsam tam benlik araç aslında.

1500 den aşağı olmaz bence fiyatı ancak 2016 model manuel arabaya kim bi fiyatı verir sorgulamak gerekiyor. Gerçi yaklaşık bu km de hatasız otomatik highline araçlarına 1700-1800 arası istiyorlar. Ama ancak isterler, satım var mı yok.

Golfüm de ilanda emsallerine bakıyorum 1300 ler 1350 ler havada uçuşuyor bu kmsine rağmen (155 bin). Ama ilan fiyatım bundan 150 bin lira daha düşük ciddi arayan kişi sayısı 2 sadece. Onlar da aslında çok pazarlık istemediler, birisi ile sadece 10 bin lira yüzünden anlaşamadık. Satmak istesem gerçekten satılırdı orası ayrı bir konu. 10-20 bin lira için kimseyi üzmezdim Ama fiyatım çok çok uygun daha ne yapabilirim anlamıyorum.

Ben aracımı hemen satmak istiyorum. @zulalyol üstadın dediği fiyat en mantıklısı ama yine kısa sürede satılır mı meçhul 🤔🤔
araç manuel hocam dikkat ederseniz.

comfortline-kırmızı-cam tavan-dsg-içi siyah-27 bin km'deki R dönüşümlü aracıma 1.800 teklif geldi 2 farklı yerden vermedim. verseydim o para bankada faizde dururken yanımdan aynı araba geçtiğindeki keşkeliği size anlatamam. (daha önceden ev mevzusu için bile olsa yaşandı:)

Yorumunuz için teşekkürler.
Benim 110’luk sürüş comfor ve ışık paket.
Tabii fiyatlar zaten sarı sitede var ve aşağı yukarı belli ne olur gideri satma niyeti olanlar çok uçuk isteyenlerde bolca var .Buradan da fikir almak fena olmadı tabii.
araç dsg ise aynı araçtan 100 bin km'de babamda var 1.300-1400 arası satarı (muayene zamanı-lastik durumu-akü durumu-bakım durumu-pazarlık durumu bunlar hep bir etmen)

(muayene zamanı-lastik durumu-akü durumu-bakım durumu-pazarlık durumu bunlar hep bir etmen)
hepsini sırasıyla yaklaşık fiyatlayarak yazayım hocam;
3750+7500+5500+6000

muayene yeni olup olmaması denk gelirse;yani aracı begendiniz ve muayenesi yakın,ne yapacaksınız,vaz geçmezsiniz heralde araçtan di mi?
lastik;iki tanesini değişecek gözü ile bakın,
akü yine şans işi
bakım durumu; dediğim gibi tüm kriterleri bir araya getirmek zor,ben Passat sattım trinksata,ilk 6 bakım yetkili serviste,kalanları özelde idi,bakım geçmişi ile alakalı hiç detay sorulmadı,dürüstlük bende kalmalı diyerek aracı satacağım belli olmasına rağmen 15 gün önce bakımını yaptırıp sattım.

benim yorumum bu şekilde,detay isteyen olursa yazarım yine.

araç manuel hocam dikkat ederseniz.
Ben zaten sizin dediğiniz aksini iddia etmedim ki hocam. 1.6 tdi Golfün absürt bir fiyatlandırması var. Manueli ile otomatiği arasında tam 200 bin lira fark var. Dizel zaten hayatta o paraları etmiyor. En sondaki dediğim gibi zülal hocamın dediği fiyat en mantıklısı kalıyor

Ek olarak her 2 motor tipini de kullanan biri olarak benzinli bir Golf daha iyi, konforlu, sessiz, performanslı hissettirirken neden partikül, adblue, egr, enjektör, mekatronik sorununu kendime çekeyim diye düşünürüm şahsen. Yakıt olarak her iki motor da şehir içi aynı yakıyor neredeyse. Uzun yolda sürekli olan birisi olacaksınız ki tdi ın avantajı olsun derdim ama aradaki fiyat farkı o yakıt tasarrufunu da alıp götürüyor.

Dizelin zevki farklı orası çok ayrı ama Türkiye'de yaşayan insanlarız uçuk motorin fiyatlarından sonra dizeli sadece ticari araçta düşünürüm. Gerçi Peugeot boxer ım var 2024 model illallah ettirdi adblue yüzünden, kaç defa yolda bıraktığını hatırlamıyorum, arızayı silip devam ediyorum sonra geri başlıyor motor kapanıyor diye :) artık yerine elektrikli ticari bile düşünüyorum.

3750+7500+5500+6000

muayene yeni olup olmaması denk gelirse;yani aracı begendiniz ve muayenesi yakın,ne yapacaksınız,vaz geçmezsiniz heralde araçtan di mi?
akü yine şans işi
bakım durumu; dediğim gibi tüm kriterleri bir araya getirmek zor,ben Passat sattım trinksata,ilk 6 bakım yetkili serviste,kalanları özelde idi,bakım geçmişi ile alakalı hiç detay sorulmadı,dürüstlük bende kalmalı diyerek aracı satacağım belli olmasına rağmen 15 gün önce bakımını yaptırıp sattım.

Bizim ülkede anlamadığım şekilde muayene işi araçta prim yapıyor. Kimse aracın muayenesi yakın diye o aracı almaktan vazgeçmez orası ayrı da ancak satacağınız kişiye muayenesi yeni yapıldı veya daha 1.5 sene var dediğinizde arabaya yükseliyor alacak kişi

3750+7500+5500+6000

akü yine şans işi
bakım durumu; dediğim gibi tüm kriterleri bir araya getirmek zor,ben Passat sattım trinksata,ilk 6 bakım yetkili serviste,kalanları özelde idi,bakım geçmişi işe alakalı hiç detay sorulmadı,dürüstlük bende kalmalı diyerek aracı satacağım belli olmasına rağmen 15 gün önce bakımını yaptırıp sattım.

hocam maksat birim rakamlar değil, asıl sorun zaman + paranın bir gitmesi. çoğu kimse uğraşmak istemez bunlarla. belki kalacak başka sorunları var v.s.
ben alırken takılmam bunlara, kendim yaptırırım pazarlığa bile katmam. ama yeri geldi onca yol gidip usuldendir pazarlık isteyip 1.000 tl düşmeyeni gördüm. ama yeri geldi uzaktan yakından gelende olsa yemeğini yedirip, noter sonrası plakasının basılmasına, hatta altın bozduracaksa kuyumcu kuyumcu gezmesine bile refakat ettiğim oldu. usta malzeme + işçilik 5 bin masraf var dediğinde fiyattan 10 bin düştüğüm çok oldu.

ben ne galeriye ne trinksat gibi şeylere araç vermem, kendimde bu zamana kadar almadım zaten öyle yerlerden.
Aracı satılığa koyarken ben aldığımda ve bendeyken oluşan kusurlarını tek tek yazarım
yaptığım masrafları tek tek yazarım faturası olanın faturası olduğunu belirtir. faturasız işçiliklerinde nerde ne zaman yaptırdığımı ispatlamak için resim veya videolarını çekip paylaşırım.
aracın aküsü değiştiyse değişim tarihi
mauyene yapıldıysa yapıldığı tarihi
alınan lastiklerin üretim yılı ve araca takıldığı tarih+aracın km'sini paylaşırım v.s. gibi.

geçen sene babamın clio'yu satarken:

kavrama değişim faturası
disk balata değişim faturası
triger + devirdaim değişim faturası
yağ ve filtre malzemelerinin faturası + işçiliğin resmi-videosu
lastiklerin faturası + takıldığı zamanın resimleri
akünün faturası + takıldığı zamanın resmi
340 tl'lik geri görüş kamerasının faturası

araçta dediğimin dışında birşey çıkmayıp üstüne depo %80 dolu gitti (kısmetiymiş). ama alıcı ben bu kadar şey sununca 'sizin gibi insanlar kaldı mı' demeside benim mükafatım ve hoşuma gitti :)

Ben zaten sizin dediğiniz aksini iddia etmedim ki hocam. 1.6 tdi Golfün absürt bir fiyatlandırması var. Manueli ile otomatiği arasında tam 200 bin lira fark var. Dizel zaten hayatta o paraları etmiyor. En sondaki dediğim gibi zülal hocamın dediği fiyat en mantıklısı kalıyor

Ek olarak her 2 motor tipini de kullanan biri olarak benzinli bir Golf daha iyi, konforlu, sessiz, performanslı hissettirirken neden partikül, adblue, egr, enjektör, mekatronik sorununu kendime çekeyim diye düşünürüm şahsen. Yakıt olarak her iki motor da şehir içi aynı yakıyor neredeyse. Uzun yolda sürekli olan birisi olacaksınız ki tdi ın avantajı olsun derdim ama aradaki fiyat farkı o yakıt tasarrufunu da alıp götürüyor.

Dizelin zevki farklı orası çok ayrı ama Türkiye'de yaşayan insanlarız uçuk motorin fiyatlarından sonra dizeli sadece ticari araçta düşünürüm. Gerçi Peugeot boxer ım var 2024 model illallah ettirdi adblue yüzünden, kaç defa yolda bıraktığını hatırlamıyorum, arızayı silip devam ediyorum sonra geri başlıyor motor kapanıyor diye :) artık yerine elektrikli ticari bile düşünüyorum.
ben bu '1500 den aşağı olmaz bence fiyatı' yorumunuzu ilginç bulduğum için yazdım hocam. 2015e kadar 1m-1.2m arası zaten leon style'lar var. yine 2015'e kadar 1.2m-1.3m arası 1.2 Tsi golflere istiyorlar. 1.3m-1.4m arası temiz golf ve 100 bine kadar bulunabiliyor. otomatik ise 1.350-1.450 bunun üzeri yıl, paket,renk, cam tavan, araç üzerndeki ekstralar v.s.

Son düzenleme:
hocam maksat birim rakamlar değil, asıl sorun zaman + paranın bir gitmesi. çoğu kimse uğraşmak istemez bunlarla.

ben ne galeriye ne trinksat gibi şeylere araç vermem, kendimde bu zamana kadar almadım zaten öyle yerlerden.
Aracı satılığa koyarken ben aldığımda ve bendeyken oluşan kusurlarını tek tek yazarım
yaptığım masrafları tek tek yazarım faturası olanın faturası olduğunu belirtir. faturasız işçiliklerinde nerde ne zaman yaptırdığımı ispatlamak için resim veya videolarını çekip paylaşırım.
aracın aküsü değiştiyse değişim tarihi
mauyene yapıldıysa yapıldığı tarihi
alınan lastiklerin üretim yılı ve araca takıldığı tarih+aracın km'sini paylaşırım v.s. gibi.

Hocam bende tek tek dosyaladım satmadan önce ;lastik faturasına,özel servisteki mekatronik tamiratına kadar ama ne fayda;birazda mevsimsel olarak arabam 3 ay ilanda kaldı,takdir edersiniz ki bir sürü abuk subuk teklif verenler,engellediklerimi saymıyorum bile.
100 adet koyun üzerine nakit teklif eden bile vardı :)
konudan sapmayalım;trinksat bende ilk defa sattım,saçma sapan tekliflerle uğraşmaktansa sattım gitti,kafam rahat etti.Onlar da zaten kurumsala satıyor,bireysele değil.

Bizim ülkede anlamadığım şekilde muayene işi araçta prim yapıyor. Kimse aracın muayenesi yakın diye o aracı almaktan vazgeçmez orası ayrı da ancak satacağınız kişiye muayenesi yeni yapıldı veya daha 1.5 sene var dediğinizde arabaya yükseliyor alacak kişi
bende ilana böyle "TUV muayenesi Aralık 2025'te yapılmış olup 2 yıl muayene derdi yoktur " :) yazmıştım,o da ayrı konu,ama nerdeyse tüm ilanlarda bu şekildeydi.

@zulalyol
@Halilo

Mk7 (makyaj sız kasa)
2016 model
Highline donanım
1.6 TDI Manuel
35.000 km
hatasız - boyasız
Full yetkili servis bakımlı
Renk: mavi (pasifik mavi)
(Yaz - Kış) kapalı garaj arabası

Ederi nedir sizce…?

😊
Selam araç temiz 1275 1300 civarı hızlı satış için gider fiyatı.Araç highline imiş güzel bir renk ve donanım
Rize de bile 1375 isteyen var çok daha kötü araca. O 1375 ise senin 1800 eder :)

Sendeki binici için 1350 - 1400

Seni tanıyor olsa 1500 de verir.

Hatta VAG senin aracı geri bile alabilir.

Geri