İlana Gireceğim Fiyat Konusunda Yardım! (2017 Golf 7,5)

İsim
Kutlu
Araç
Golf 7,5 1.6 TDI DSG
Merhabalar,
2020 yılında 60.000 kilometrede almış olduğum ve forumda zaman zaman araç hakkında sizlerden destek aldığım aracımı satmayı planlıyorum.

• Aracım 2017 model 2018 yılı çıkışlıdır.
  • 1.6 TDI BlueMotion Comfortline (DSG) otomatik şanzımana sahiptir.
  • Güncel kilometresi 133.xxx 'dir.
  • Beyaz Renklidir.
  • Aracım benden önceki ilk sahibi de dahil tüm bakımları yetkili serviste yapılmıştır.
  • Tüm bakımları ve ağır bakımları yetkili serviste yapılmıştır.(Aküsünü dahi serviste değiştirdim.)
  • Aracım Ankara aracıdır ve kapalı garajda muhafaza edilmiştir.
  • Aracımda kusur olarak sadece arka bagaj kapağında lokal boya mevcuttur haricinde boya veya değişen yoktur.

6 yıldır severek kullandığım aracı şirket arabası kullanmamdan dolayı satmayı planlıyorum. Sizce ilana girerken nasıl bir fiyat yazmalıyım?

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar,
2020 yılında 60.000 kilometrede almış olduğum ve forumda zaman zaman araç hakkında sizlerden destek aldığım aracımı satmayı planlıyorum.

• Aracım 2017 model 2018 yılı çıkışlıdır.
  • 1.6 TDI BlueMotion Comfortline (DSG) otomatik şanzımana sahiptir.
  • Güncel kilometresi 133.xxx 'dir.
  • Beyaz Renklidir.
  • Aracım benden önceki ilk sahibi de dahil tüm bakımları yetkili serviste yapılmıştır.
  • Tüm bakımları ve ağır bakımları yetkili serviste yapılmıştır.(Aküsünü dahi serviste değiştirdim.)
  • Aracım Ankara aracıdır ve kapalı garajda muhafaza edilmiştir.
  • Aracımda kusur olarak sadece arka bagaj kapağında lokal boya mevcuttur haricinde boya veya değişen yoktur.

6 yıldır severek kullandığım aracı şirket arabası kullanmamdan dolayı satmayı planlıyorum. Sizce ilana girerken nasıl bir fiyat yazmalıyım?

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar hocam.

Hatasızlar 1350-1400 arası gidiyor. Herhangi bir şekilde bagaj havuzunda, arka panelinde işlem yoktur diye düşünüyorum.

Siz de aracınızı servis bakımlı ve kaportada göze batan ezik çizik göçük olmadığını varsayarsak 1400 civarı ilan fiyatıdır.

1300-1350 arasına da satılacağını düşünüyorum. Pazarlık işi size kalmış

Araçta hız sabitleme+kararan ayna+otomatik far var mı ? Hız sabitleme fiyatta 20-30 lira ekletiyor.

Selamlar hocam.

Hatasızlar 1350-1400 arası gidiyor. Herhangi bir şekilde bagaj havuzunda, arka panelinde işlem yoktur diye düşünüyorum.

Siz de aracınızı servis bakımlı ve kaportada göze batan ezik çizik göçük olmadığını varsayarsak 1400 civarı ilan fiyatıdır.

1300-1350 arasına da satılacağını düşünüyorum. Pazarlık işi size kalmış

Araçta hız sabitleme+kararan ayna+otomatik far var mı ? Hız sabitleme fiyatta 20-30 lira ekletiyor.
Aracımda hız sabitleme, kararan ayna ve otomatik far yok.
bagaj havuzu yada arka panelde işlem yok sadece bagaj kapağında lokal boya mevcut.

Aracımda hız sabitleme, kararan ayna ve otomatik far yok.
bagaj havuzu yada arka panelde işlem yok sadece bagaj kapağında lokal boya mevcut.
İlana koyup sabırla beklemek alıcı ve satıcı içinde zor bir süreç.Ciddi alıcı zaten mesajla değil aracın başına geliyor ve pazarlık yapıyor begenirse alıyor .

Geri