Far camı Değişimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZaGani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZaGani

Katılımcı Üye

İsim
oguz
Arkadaşlar selamlar,
Golf 7 aracımın far camlarını değiştirmek istiyorum. Forumda araştırdım ama Ankara’da yaptıran birisinin referansını bulamadım.
Ankara’da yaptırabileceğim önerdiğiniz bir yer var mıdır?
Yeni takılan camların kalitesi ömrü nasıl oluyor? Bu konuda da bilgisi olan yazabilirse sevinirim.

İyi forumlar…

Arkadaşlar selamlar,
Golf 7 aracımın far camlarını değiştirmek istiyorum. Forumda araştırdım ama Ankara’da yaptıran birisinin referansını bulamadım.
Yeni takılan camların kalitesi ömrü nasıl oluyor? Bu konuda da bilgisi olan yazabilirse sevinirim.

İyi forumlar…
Benimde Golf 7 aracımda sol far camı kötü durumda. Cam değişimden sonra su alma, buğu yapma durumlarının garantisi yok malesef. Retrofit yapan arkadaşlardan çıkma temiz far almak daha mantıklı gibi. Tabi benim aracımda halojen farlar var.

Arkadaşlar selamlar,

İyi forumlar…
Selamlar hocam,

Ankarada birçok yer araştırıp fiyat almıştım.
Kafama yatan yer Beyler Fiber olmuştu. İşçiliği temiz ve hızlı idi. Far içi vs komple sıfır gibi temizledi ve camı yeniledi. En ufak bir buhar veya su alması yaşamadım. Burayı tavsiye ederim. Yaptırır yaptırmaz ppf çektirmiştim, bir sararma vs olmadı.

Kaliteli işçilikle bir problem olmuyor. 6 ay önce değiştirdim ve su alma veya solma olmadı.

Ekli dosyalar

• DA59D231-549C-4A76-956C-76B2A2BC1298.jpeg
    DA59D231-549C-4A76-956C-76B2A2BC1298.jpeg
    295.7 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_4395.jpeg
    IMG_4395.jpeg
    131.2 KB · Görüntüleme: 17

Geri