800 Bin TL civarlarına 2. Araç Hatchback önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thelordof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thelordof

Paylaşımcı Üye

İsim
Samet
Araç
Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Merhabalar, ailede anneme araç almayı düşünüyoruz. Henüz kesin olmasada düşünce aşamasındayız.

Araç sürme konusunda iyi değil. Pekiştirme amaçlı.

Çarpsın vursun önemsenmeyecek.
Boya, değişen olması önemli değil. Önemli yerlerinde işlem olmaması tek önemli nokta. Önceden değer kaybetmiş olarak işimize daha iyi gelir.

Hatchback, otomatik, turbo benzinli düşünüyoruz. Max 800Bin TL bandında düşünülüyor.
Marka model kararsızız. Sizlerden öneri lazım. Beğendiğiniz ilan varsa atabilirsiniz.

Golf6, Golf7, Polo, Corsa, Clio, Leon, Ibiza veya başka marka modelde olabilir.

Vw de de bu fiyat bandında şanzımanı sağlam bakılmış bulunur mu o düşündürüyor.

Önerilerinize açığım.

Son düzenleme:

Merhabalar, ailede anneme araç almayı düşünüyoruz. Henüz kesin olmasada düşünce aşamasındayız.

Araç sürme konusunda iyi değil. Pekiştirme amaçlı.

Çarpsın vursun önemsenmeyecek.
Boya, değişen olması önemli değil. Önemli yerlerinde işlem olmaması tek önemli nokta. Önceden değer kaybetmiş olarak işimize daha iyi gelir.

Hatchback, otomatik, turbo benzinli düşünüyoruz. Max 800Bin TL bandında düşünülüyor.
Marka model kararsızız. Sizlerden öneri lazım. Beğendiğiniz ilan varsa atabilirsiniz.

Golf6, Golf7, Polo, Corsa, Clio, Leon, Ibiza veya başka marka modelde olabilir.

Vw de de bu fiyat bandında şanzımanı sağlam bakılmış bulunur mu o düşündürüyor.

Önerilerinize açığım.
Turbo benzinliye hiç gerek yok. 2015 model üstü 1.4 atmosferik 100 hp 4 ileri tam otomatik vites makyajsız kasa Hyundai i20 bakın kafanız kulağınız rahat olsun. Hiçbir şekilde sanayiye uğratmıyor.

Sorunsuz motor, şanzımana sahip. Yakıtı çok gelirse LPG ye tam uyumlu 500 bin kmyi devirirsiniz. Tam görev aracı gayet konforlu i, uzun yolda kullanımı rahat, şehir içinde her yere park edebilirsiniz, 10-15 bin km’de 1 bakımını yap devam et. Son bakımını 3 bin liraya hallettim 👍🏻

Bizim hanıma aldım 80 bin km ye yakın tecrübemiz var. Araç hakkında sorun olursa sorabilirsin.

Piyasası da hızlıdır.

Turbo benzinliye hiç gerek yok. 2015 model üstü 1.4 atmosferik 100 hp 4 ileri tam otomatik vites makyajsız kasa Hyundai i20 bakın kafanız kulağınız rahat olsun. Hiçbir şekilde sanayiye uğratmıyor.

Sorunsuz motor, şanzımana sahip. Yakıtı çok gelirse LPG ye tam uyumlu 500 bin kmyi devirirsiniz. Tam görev aracı gayet konforlu i, uzun yolda kullanımı rahat, şehir içinde her yere park edebilirsiniz, 10-15 bin km’de 1 bakımını yap devam et. Son bakımını 3 bin liraya hallettim 👍🏻

Bizim hanıma aldım 80 bin km ye yakın tecrübemiz var. Araç hakkında sorun olursa sorabilirsin.

Piyasası da hızlıdır.
Bakayım ona hocam. Teşekkür ederim.

Manuel olsaydı Golf 7 güzel seçenek olurdu.
Yazıdan sezdiğim kadarıyla otomatik vites aranıyor sanırım.
Ben daha yeni otomatikçi olduğum için hiç elle tutulur tavsiyede bulunabilecek bilgim yok 😀

Manuel olsaydı Golf 7 güzel seçenek olurdu.
Yazıdan sezdiğim kadarıyla otomatik vites aranıyor sanırım.
Ben daha yeni otomatikçi olduğum için hiç elle tutulur tavsiyede bulunabilecek bilgim yok 😀
Manuel de gerçekten yeni vw ler çok harika hissettiriyor. Golf 7 de manuel kullanması aşırı keyifliydi.

Ancak manueldeki tek ve en iyi gerçek Ford un vitesidir.

Her kasasında ayrı bir hissiyatı ve mükemmel vites geçişleri var. 1.5 tdci 120 hp Focus 3.5 kasa manuel vitesli... İçi çok dar ve piyasası zayıf olmasa kesinlikle alınacak araçlardan.

Turbo benzinli deyince POLO 1.2TSI DSG akla geldi o rakamlara. Allstar bulunabilirse güzel olur.

Geri