Arabamı otoparka sürttüm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aria26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aria26

Üye
İsim
yamaç
Araç
2025 Golf 1.5 eTSI 116 Life
Merhaba dostlar. Arabamı maalesef otoparkta duvara sürttüm, fotoğraflarda görebileceğiniz gibi boya da kalktı. Hiçbir iz kalmayacak şekilde yaptırmak istiyorum, ufak bir göçük de oldu. Sizce serviste yaptırmak mantıklı mı? Çok tramer işler mi?

Ankara özelinde tavsiye edeceğiniz kaliteli kurumsal bu işlerin ustası var mıdır?

Sizce nasıl kurtarmalıyız durumu?

TeşekkürlerIMG_0834.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_0836.jpeg
    IMG_0836.jpeg
    154.6 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_0842.jpeg
    IMG_0842.jpeg
    218.2 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_0841.jpeg
    IMG_0841.jpeg
    153.7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_0839.jpeg
    IMG_0839.jpeg
    207.6 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0840.jpeg
    IMG_0840.jpeg
    245.3 KB · Görüntüleme: 40

Geçmiş olsun. İş basit, öncelikle pasta, cila vs. çıkarıcılarla kendiniz bi temizleyin. Akabinde boyasız kaporta göçük düzeltmeyle çözülür. Bir de çelik rutüş. Sisteme girmeden temiz iş.

Kaskodan (mini onarım için) fiyat alabilirsiniz. 15K civarı olabilir. Pasta cila, göçük düzeltme, rötuş ile daha uyguna çözülebilir.

Geçmiş olsun.
408’e geçesim geldi derken arabaya nazar değdirdiniz.
Nasıl araba bu
Line asist
Travel asist
Manevra park asist
Vs asistler 360 kamera yokmu
İnce bir çektirme macun zımpara ile eskisinden güzel olur.
20 liraya sanayide olur serviste artık faturayı sen hesapla.

Geçmiş olsun.
Nasıl araba bu
Line asist
Travel asist
Manevra park asist
İleri viteste dönerken yapmıştır tahminimce. Hasarlı bölgede de Park asistanı olmayınca engelleyecek bir şey de olmuyor haliyle

Arkadaşlar merhaba.1saat õnce arabamı yıkamak için apt.arkasındaki garajdan çıkarken manevra esnasında fazla geniş dõnmemden dolayı bahçe duvarını sürtüp geçtim.Tırın dönebileceği yerde yaptım bunu.Gõrseniz şaşırıp kalabilirsiniz bende şaşırdım kendime.Sanayi yada boya dúşúnmúyorum.Pasta yapıcam kendïm sona rütuş boyası denicem bakalım ne olacak.
270eb3c56dc5185e8d1119a9e14f81b2.jpg

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Brk34 Ben benim comforta serviste rütuş yaptırmıştım 2019 tarihli konumda.

Merhaba dostlar. Arabamı maalesef otoparkta duvara sürttüm, fotoğraflarda görebileceğiniz gibi boya da kalktı. Hiçbir iz kalmayacak şekilde yaptırmak istiyorum, ufak bir göçük de oldu. Sizce serviste yaptırmak mantıklı mı? Çok tramer işler mi?

Ankara özelinde tavsiye edeceğiniz kaliteli kurumsal bu işlerin ustası var mıdır?

Sizce nasıl kurtarmalıyız durumu?

TeşekkürlerIMG_0834.jpeg
Geçmiş olsun hocam, umarım en az iz kalacak şekilde hallolur.
Geçmiş olsun.
Nasıl araba bu
Line asist
Travel asist
Manevra park asist
360 kamera olan Golf Tr de görmedim hocam.
Stellantis grupta daha yaygın.

İnsanın bazen basireti bağlanıyor ufak manevralarda

Sadece sunu soyleyeyim lokal boya diye kolaya kacip tum parcayi boyuyorlar daha kolay cunku satarken bilmedigimiz icin basimiz agrimisti bizim siz bunu yapmayin

Sadece sunu soyleyeyim lokal boya diye kolaya kacip tum parcayi boyuyorlar daha kolay cunku satarken bilmedigimiz icin basimiz agrimisti bizim siz bunu yapmayin
Bunun için başınızın ağrıması garip ??

Ha lokal ha tam boyalı ne fark eder ki ? Ufak bir şey olsa dahi avuç içi kadar alan boyandığında bile renk tutması açısından komple boyanıyor her türlü. Eskisi gibi insanlarda tam değil de lokal boyalıymış deyince bir fark hissettirildiğini sanmıyorum.

Hayir bir parcanin ufak bir yerinin boyasi atmistir sen tum parcayi boyatmissan adam diyor ki her yeri boyali boyali arabayi niye alayim diyor lokal boyali olsa adama dersin ki kardesim boyle boyle oldu ufak bir kisimdi biz de duzgun bi sekilde lokal boyattik orjinal parcadir koy olcu aletini ayni parca uzerinde baska yere anlarsin deriz sen parcayi komple boyatirsan o is biter

Bunun için başınızın ağrıması garip ??

Ha lokal ha tam boyalı ne fark eder ki ? Ufak bir şey olsa dahi avuç içi kadar alan boyandığında bile renk tutması açısından komple boyanıyor her türlü. Eskisi gibi insanlarda tam değil de lokal boyalıymış deyince bir fark hissettirildiğini sanmıyorum.
Sen biraz acemisin galiba biya kodlari var ustune pasta cila cekersen ayirt edemezsin cok zor

Geri