Karşılama ışıkları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sedat44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sedat44

Yeni Üye
İsim
Sedat
Araç
Golf 7 1.6 tdi comfortline DSG
merhabalar arkadaşlar 2013 model golf 7 comfortline aracıma J led far ve stop montajı yaptırdım.Ayrıca Auto far sensörlü far anahtarı da taktım.Elm 327 obd cihazım mevcut ama bir türlü karşılama ışığını aktif edemedim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

benim coming home da aktif edemediler. galiba en zor aktif edilen özellik.

Upvote 0
Arabada ışık sensörü yoksa, çin işi auto'lu far anahtarı auto konumundayken bu özellik çalışır. Anahtarın kendi ayarı var, süresi ve aktifliği kapatılabiliyor.

Upvote 0
merhabalar arkadaşlar 2013 model golf 7 comfortline aracıma J led far ve stop montajı yaptırdım.Ayrıca Auto far sensörlü far anahtarı da taktım.Elm 327 obd cihazım mevcut ama bir türlü karşılama ışığını aktif edemedim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
Far anahtarı kendinden sensörlü olan mı yoksa ön camda far-yağmur sensörü şeklinde orijinal olan mı?

Upvote 0
Multimedyanız orjinalmi. Orjinal degilse orijinalini takıp deneyip aktif edin.

Upvote 0

Geri