CarPlay Bağlanılamadı Sorunu

MuratErtunc

Yeni Üye
İsim
Murat Ertunç
Araç
2024 1.5 TSI Golf 8.5 Impression
Aracım 2024 Golf 8.5 1.5 TSI Impression. Aylardır CarPlay'i sorunsuz bir şekilde kullanıyordum; ancak son 1-2 haftadır bağlantı problemi yaşıyorum.

Multimedyadaki App-Connect ekranında telefonumu seçtiğimde sürekli "Bağlanılamadı" hatası alıyorum. Bazen telefondan manuel olarak aracı seçip bağlantıyı kurduktan sonra App-Connect üzerinden tekrar telefonu seçince sorun düzeliyor; ancak bu yöntem her zaman işe yaramıyor ve oldukça uğraştırıcı oluyor.

Hem telefondan hem de multimedya sisteminden cihazları unutarak yeniden eşleştirmeyi denedim, fakat sonuç değişmedi.

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Bende de arada bu sorun oluyor bluetooth u kapatıp açıyorum sorun düzeliyor. Genelde sorunu araca bindiğimde telefonun bluetooth u kapalı olduğunda ve açıp bağlanmaya çalıştığımda yapıyordu

Aracım 2024 Golf 8.5 1.5 TSI Impression. Aylardır CarPlay'i sorunsuz bir şekilde kullanıyordum; ancak son 1-2 haftadır bağlantı problemi yaşıyorum.

Multimedyadaki App-Connect ekranında telefonumu seçtiğimde sürekli "Bağlanılamadı" hatası alıyorum. Bazen telefondan manuel olarak aracı seçip bağlantıyı kurduktan sonra App-Connect üzerinden tekrar telefonu seçince sorun düzeliyor; ancak bu yöntem her zaman işe yaramıyor ve oldukça uğraştırıcı oluyor.

Hem telefondan hem de multimedya sisteminden cihazları unutarak yeniden eşleştirmeyi denedim, fakat sonuç değişmedi.

Multimedya ekranın açma kapama butonuna 15-20 saniye kadar dokunun, multimedya kendini resetliyor akabinde bağlanması gerekir. Benimde başıma iki defa geldi, size tarif ettiğim şekilde çözdüm.

araç direkt bluetooth a bağlanınca sonradan car playe bağlanmıyor bende önce bağlantıyı kesip tekrar deneyin

Ekranın düz bı fotoğrafını atar mısınız bişeye bakacam

1781437932520.png

Böyle oluyor hocam
Yazılımı güncelleyin eski sürüm multimedya

Telefondan manuel şekilde deneyin

Ekranı açıp kapamayı deneyin

Kablo varsa kablo ile bağlantı deneyin

Telefondan aracı unutup tekrar bağlayın

Arabaya bindiğinizde Bluetooth ve wi-fi telefondan açık olsun

Bunlarin hepsini denediniz mi

Bende de bir kaç defa oldu, Bluetooth kapatıp açmak , aracı kapatıp açmak işe yaramadı. Multimedya ekranını restart yaparak çözdüm. Multimedya ekranının sağ altta yer alan açma tuşuna basılı tutarak yeniden başlatabilirsiniz

Geri