Golf 1.2 TSI aracım ne kadar eder

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan datdat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

datdat

Üye
İsim
vedat gürpınar
Araç
golf 7
aracımı satıp 2016 - 2018 arası 1.4 tsi otomatik tiguan almayı planlıyorum
2014 1.2 TSİ midlineplus 369.000 kmde manuel siyah renk
sağ taraf park halinde bir aceminin çarpması sonucu iki kapı kuşak altı boyalı
sol taraf bel altı boyalı şöför kapısı değişen motor kaputu da boyalı
airbaglerin hepsi orijinal emniyet kemerleri de sağlam
aracın motor 9 bin km önce yapıldı piston segman ve subaplar yenilendi yağ eksiltme problemi kalmadı
triger 12 bin km önce baskı balata 3 bin km önce değişti
şanzıman rulmanları da 3 bin km önce yenilendi
araç 5 yıldır bende çocuklar büyüdü bagaj yeterli gelmiyor
tramer 26 bin tl
ne kadar eder sizce

Son düzenleme:

1.2 TSİ midlineplus 369.000 kmde manuel siyah renk
aracın motor 9 bin km önce yapıldı piston segman ve subaplar yenilendi yağ eksiltme problemi kalmadı
tramer 26 bin tl
ne kadar eder sizce
650-700 arası diye tahmin ediyorum.

Bakalım aradığım aracı bulursam 650 ye satarım gider diye düşünüyorum o kadar masraftan sonra satmak pek içime sinmiyor ama bagaj sıkıntı olmaya başladı

1.2 TSİ midlineplus 369.000 kmde manuel siyah renk
tramer 26 bin tl
ne kadar eder sizce
Hocam ekspertiz toplamı yapmak istersek;
sağ 2 kapı+sol 3 parça boya+kaput boya = 6 parça boya
1 parça değişen var.

Aracın model yılı nedir ?? Euro 5 ve Euro 6 lar arasında da bir nebze olsun fiyat farkı var.

İlandaki şişirilmiş fiyatlar kafanızı karıştırmasın. Gerçekten ben satıcıyım ve arabamı değiştirmek istiyorum kafasında iseniz aracın kmsini de göz önünde bulundurursak :

670 bin TL ilan açılış fiyatı olur, gelen telefon sıklığına veya ciddi alıcı oranına göre kademeli düşüş yapabilirsiniz.

Şahsi fikrim yukarıdaki arkadaşlar biraz fazla söylemişler fiyatları. Yanlış anlamayın malınızı hayatta kötülemek için söylemiyorum. Satar fiyatı 620-650 bin TL arasında olacaktır.

Ben de aracımı satacağım için şişirilmiş fiyatlara kanmıştım. Ne ciddi arayan var ne soran. Hakkına çekince en azından ciddi alıcı sayısı çoğalıyor, elbet biri de alacaktır.

Ek olarak tiguan düşünceniz varsa ve eğer otomatikse 2019 öncesindeki tiguanlarda dq200 var. 1.4 tsi 150 hp lik motor ile mekatronik arızası yaşama ihtimaliniz çok kuvvetli. Bütçeyi olabildiğince zorlayarak 2019 ve üstü 1.5 tsi dq381 şanzımanlı olanları tavsiye ederim. Sorunsuz şanzıman ve motor ikilisine sahip olacaksınız.

araç 2014 model
tavsiyen için teşekkürler ayrıca 1,5 tsi daha az yakıt tüketimine sahip değerlendireceğim

Birde bu araç satış da sabırlı olanlar kazanıyor ben sabırsız olduğum için hep pahalı alıyor hep ucuza satıyorum :)

Birde bu araç satış da sabırlı olanlar kazanıyor ben sabırsız olduğum için hep pahalı alıyor hep ucuza satıyorum :)
Ben de aynıyım 😁 son araç satışım bayram arefesine denk gelmişti 3 alıcı birden aynı gün gelicez dedi. Art niyetli biri olsa fiyatı artırır, ben ilk anlaştığıma satmıştım.

Sadece 1 gün durabildim yeni araç için.

Astrayı alırken de 1440 tı ilan fiyatı ben 1420-1400 olsa razıydım.
Satıcı en son 1380 e bırakacağım dedi, tamam dedim pazartesi oradayım 🤣
Belki zorlasam pazarlıkla 1350 ye alınırdı ama satıcı meslektaşım çıktı, çok iyi biriydi.
Bayağı muhabbet ettik eksperde ve noterde keyifli bir gün olmuştu bana. Kpssye çalışma sürecindeydim, beni ekstra cesaretlendirdi. O da 40 yaşından sonra atanmış falan 😄

Son düzenleme:
araç 2014 model
tavsiyen için teşekkürler ayrıca 1,5 tsi daha az yakıt tüketimine sahip değerlendireceğim
Şimdi şöyle düşünebilirsiniz hocam; mekatronik arızası verirse 50-60 bin lira verir değiştiririm bir daha başım ağrımaz. Tamamen yanlış bir düşünce bu 👎🏻👎🏻👎🏻

Genellikle 1.4 tsi tiguanlarda özellikle sanayide olduğum dönem paso kart arızası yüzünden geliyorlardı. Yani değişim yapılan araçta 1-2 sene sonra bir daha kart arızası yüzünden değişim yapılması gerekiyordu.

Vw de bu durumun önüne geçemeyeceğini anladı ki 2019 dan sonra yağlı tip dsg ye döndü. Eğer şanzıman kavrama yağını ve şanzıman yağını belirli periyotlarda değiştirirseniz tabiri caizse şanzıman tamamen ömürlük oluyor. Orijinal kavraması ile 300 bin kmyi deviren araçlar çok. Tabii kullanım etken istisnalar elbet olacak.

Gerçi siz benden daha tecrübeli de olabilirsiniz komple motoru söken indiren adamsınız. 😅

Geri