İstanbul Özel Servis Tavsiyesi

Mithrandir

Yeni Üye
İsim
Mustafa
Araç
VW GOLF MK7
İyi günler herkese
2015 model Golf 7 aracım var 1.4 tsi. İstanbul’a yeni taşındım Sarıyer’de oturuyorum. Aracımı bakım için götürebileceğim güvenilir , kaliteli işçiliği olan , nispeten abartı fiyatları olmayan bir özel servis arayışındayım. Yardımcı olabilirseniz bu konuda çok memnun olurum

Hos geldiniz

Ben 7 yildir ikitellide pars oto fatih ustaya gidiyorum memnunum

Devirdaim buji ve fren hidrolik icin yetkiliye gidiyorum sadece

Fatih +90 505 341 16 97

‎Konum: https://maps.google.com/?q=41.076637,28.799347

https://www.instagram.com/parscarservice?igsh=MXNuc3ByeGtsMXQ3ZQ==
Cumartesi günü iki araç gittik GOLF 7 1.2 TSI ve GOLF 8 1.0 etsi kendisinden çok memnun kaldık periyodik bakım ve kontrol yaptı eksik olan şeyleri ve almamız gereken önemlerden bahsetti fiyatları uygun forum aracılığıyla geldiğinizi belirtirseniz muhakkak yardımcı olacaktır

yetkili serviste buji değişimi ne kadar hocam bilginiz var mı ?

Kayitlara bakmam lazim hocam hatirlamiyorum

Arac sase no verip servisten guncel fiyat alirsaniz daha iyi olur

Arac yasina gore %30 a kadar indirimli yapiyorlar

Son düzenleme:
yetkili serviste buji değişimi ne kadar hocam bilginiz var mı ?
Bakımın yanında ek olarak buji değiştirme planınız var ise, sadece BUJİ DEĞİŞİMİ için servise gidin ve bujinizi YETKİLİ SERVİSTE DEĞİŞTİRİN.

Çünkü özel servislerin %99 u NGK marka buji kullanıyorlar ve bujinin ömrü 30 BİN KM ve değişimi aşağı yukarı şu an 4-5 bin TL

Yetkili serviste kullanılan buji ise VW AG yazılı NGK marka bujilerdir ve ömrü 60 BİN KM. Şu an değişim için 6-7 bin TL civarı bir şey ödersiniz (aracınızın yaşının indirim oranına bağlı olarak)

Yetkili serviste buji değişimi daha uyguna denk gelmektedir 👍🏻👍🏻

Sonra periyodik bakımı özel serviste yaptırırsınız. Güzel bir win win olur sizin adınıza.

Bakımın yanında ek olarak buji değiştirme planınız var ise, sadece BUJİ DEĞİŞİMİ için servise gidin ve bujinizi YETKİLİ SERVİSTE DEĞİŞTİRİN.

Çünkü özel servislerin %99 u NGK marka buji kullanıyorlar ve bujinin ömrü 30 BİN KM ve değişimi aşağı yukarı şu an 4-5 bin TL

Yetkili serviste kullanılan buji ise VW AG yazılı NGK marka bujilerdir ve ömrü 60 BİN KM. Şu an değişim için 6-7 bin TL civarı bir şey ödersiniz (aracınızın yaşının indirim oranına bağlı olarak)

Yetkili serviste buji değişimi daha uyguna denk gelmektedir 👍🏻👍🏻

Sonra periyodik bakımı özel serviste yaptırırsınız. Güzel bir win win olur sizin adınıza.
Hocam aslında periyodik bakım yeni ama bujiler gözden kaçmış sanırım, obd ile bağlanıp bakıtığımda silindirlerde missfire hatası vermiş. yapay zeka buji yada bobin değişimi diye gösteriyor bunların yanında ön fren balataları, arka amortisör de değişecek gibi duruyor. o yüzden yetkili servis ile özel servis arasında kaldım

Hocam aslında periyodik bakım yeni ama bujiler gözden kaçmış sanırım, obd ile bağlanıp bakıtığımda silindirlerde missfire hatası vermiş. yapay zeka buji yada bobin değişimi diye gösteriyor bunların yanında ön fren balataları, arka amortisör de değişecek gibi duruyor. o yüzden yetkili servis ile özel servis arasında kaldım
Geçmişte vermiştir hatayı, dtc ile silmemişlerdir kalmıştır belki. Bujinin geçmiş bilgisine sahip değilseniz dilerseniz özel herhangi bir servise gidin durumunu söylesinler ona göre nerede değiştireceğiniz konusunda aksiyon alırsınız.

Geri