Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar aracımı bariyere sürttüğüm için talihsiz bir kaza yaşadım. Sol çamurluğun değişebileceğini, iki kapı ve sol arka çamurluğun düzeltilip boyanacağını 70 80 bin tlyi bulabileceğini söylediler. Sizin düşünceleriniz nedir ?
Selamlar aracımı bariyere sürttüğüm için talihsiz bir kaza yaşadım. Sol çamurluğun değişebileceğini, iki kapı ve sol arka çamurluğun düzeltilip boyanacağını 70 80 bin tlyi bulabileceğini söylediler. Sizin düşünceleriniz nedir ?
Sol ön çamurluk da düzeltilir. Size kaza yaptığım fotoyu atıyorum. Aracımın çamurluğu alüminyum olmasına rağmen düzeltme+boya işlemi yapıldı kusursuz oldu.
İyi bir usta bulmanızı tavsiye ederim, renginiz çok sıkıntılı. 3 ün 5 in hesabını yapmayın temiz olsun aracınız. Yoksa renk ton farkı bariz belli olur.
Tüm işlemler güzel bir düzeltme+boya ile 50 bin lira civarına ok gibi olur.