Golf 7.5 rölanti de titreme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eralpcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eralpcu

Yeni Üye
İsim
e2hox
Araç
Golf 7.5 1.5TSI
Arkadaşlar herkese merhaba. Aracım 2019 model Golf 7.5 - 1.4 TSİ - 150 beygir Highline. Aracımın benzini yarım deponun üzerindeyken herhangi bir sorun yok, yarım depo/ve altına düşmeye başlayınca rölanti de ara ara (1-2 saniye) titreme yapıyor. Sebebi ne olabilir? Teşekkürler iyi forumlar.

net bir şey söyleyebilmek için cihaza bağlayıp misfire hatası veriyor mu rail kütüğü basıncı ve enjektör düzeltme değerlerine bakılması lazım
imkan yoksa ilk yapacağın iş benzin aldığın yeri değiştirmek olsun

misfire.jpeg

Upvote 0
net bir şey söyleyebilmek için cihaza bağlayıp misfire hatası veriyor mu rail kütüğü basıncı ve enjektör düzeltme değerlerine bakılması lazım
imkan yoksa ilk yapacağın iş benzin aldığın yeri değiştirmek olsun

misfire.jpeg
Teşekkür ediyorum. En kısa sürede bağlayacağım. Değerler sizin yolladığınız görrselle bire bir mi olmalı?

Ek olarak; KKTC ikamet ediyorum maalesef yakıtlar berbat..

Upvote 0
benim gönderdiğim görseldeki değerlere bakılması lazım
dikkatini çekti mi bilmiyorum benim birinci silindirde 31 defa misfire hatası vermiş (tekleme şikayeti varken çekmiştim bu fotoyu) diğer silindirlerde hata yok
o sayaçtaki değerler sıfır olmalı diğer değerler normal

Upvote 0
dikkatini çekti mi bilmiyorum benim birinci silindirde 31 defa misfire hatası vermiş (tekleme şikayeti varken çekmiştim bu fotoyu) diğer silindirlerde hata yok

Siz söyleyince fark ettim. Peki sizdeki hata benim anlattığım hata gibimiydi? Şu an sorunu çözdünüz mü?

Upvote 0
benim araç da rolantide sallantı yapıyordu gaza basınca bilgisayardan baktığımda hiç hata vermiyordu ve çekişinde hiç problem yoktu ama sizinki gibi benzin seviyesi ile alakalı bir durum değildi
benim iticilerde bir sıkıntı vardı değiştirdim düzeldi

Upvote 0
benim araç da rolantide sallantı yapıyordu gaza basınca bilgisayardan baktığımda hiç hata vermiyordu ve çekişinde hiç problem yoktu ama sizinki gibi benzin seviyesi ile alakalı bir durum değildi
benim iticilerde bir sıkıntı vardı değiştirdim düzeldi
Anladım, teşekkür ederim. 89binde 100.000 bakım yaptırıcağım. Bütün her şeye baktıracağım. Umarım düzelir😅

Upvote 0

Geri