PACC için yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Erhan39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erhan39

Üye
İsim
Erhan
Merhaba arkadaşlar aracımda şerit takip çarpışma önleyici mib2.5 multimedya var bu araçta PACC yapışması mülkün mü ? Yolda giderken hız tabelalarına göre hızını yavaşlatıp yükseltmesi vs gibi

Mumkun ayni donanim bende de var

@İlker34 yapmisti benim araca size de yardımcı olabilir

Guzel ozellik

Merhaba arkadaşlar aracımda şerit takip çarpışma önleyici mib2.5 multimedya var bu araçta PACC yapışması mülkün mü ? Yolda giderken hız tabelalarına göre hızını yavaşlatıp yükseltmesi vs gibi
Merhaba aracınızda adaptif hız sabitleyici mevcut ise pacc mümkün ama yoksa çarpışma önleyici adaptif hız sabitleyiciye yükselttikten sonra yapılabilir

Merhaba aracınızda adaptif hız sabitleyici mevcut ise pacc mümkün ama yoksa çarpışma önleyici adaptif hız sabitleyiciye yükselttikten sonra yapılabilir

Evet adaptif hız sabitleyici bulunmakta
Bunu nasıl aktif edebiliyoruz

Aktivasyon işlemi online kodlama ve swap kodu ile yapılıyor. @İlker34 İlker hocam ve @forjust1day Tuna hocam sizlere yardımcı olurlar

PACC Faydali uyarilar veriyor

Ekli dosyalar

• IMG_4953.jpeg
    IMG_4953.jpeg
    182.3 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_4957.jpeg
    IMG_4957.jpeg
    143.4 KB · Görüntüleme: 23
pacc de doner kavsak bilgilendirmesini de ilk defa gordum

Ekli dosyalar

• IMG_5184.jpeg
    IMG_5184.jpeg
    190.5 KB · Görüntüleme: 16
Merhabalar Arteon aracıma bu özellikleri ekleyebilir miyim . 2018 model hayalet ekran mevcut ama navigasyon yok . Sırasıyla hangi donanım ve yazılımları eklemek gerekir? Pacc dediğiniz özellik tam olarak nedir

Navigasyon hayalet ekran şerit takip olmadan pacc olmaz iki donanım olduğu sürece acc varsa pacc ye yükseltilir

Geri