ALINIK Golf 7 araç içi telefon tutucu

çağın

Üye
İsim
Çağın
Araç için telefon tutucularının sürücünün görüş açısını kapatmayacak şekilde olması gerektiği yakın zamanda haberlere konu olmuştu.
Golf 7 kullanan araç sahiplerinin bu konuyu nasıl çözdükleri konusunda destek verebilir misiniz? Izgaraya takılan araç içi telefon tutucuları ızgaraya ağırlık yapmakta bildiğiniz üzere bu nedenle ızgara kısmında yaşanacak bir hasarda orta konsolda yer alan ızgara komple değişmekte olduğu dört sene önce, o dönem faaliyette olan doğuş oto Gebze servisinden iletilmişti ki, o dönemin koşullarında parça fiyatı yaklaşık olarak 5.000TL civarında olduğu yönündeydi. Torpidoya vakumlanarak takılan aksesuarlar ise aracın torpido yapısı gereği tam olarak sabitlenememektedir. Konu ile ilgili olarak benim gibi bu konuda hassas araç sahipleri kullandıkları araç içi telefon tutucu varsa linkini iletebilirler mi? ya da bu konuda nasıl bir çözüm ürettiklerini aktarabilirler mi?

Ben de aynı sorunlardan dolayı geçen sene temudan ekteki magsafe tutucuyu almıştım. Konsolda dörtlü flaşör bölümüne tırnaklarla geçiyor, trim sesi yapmıyor, başlık da değiştirilebiliyor. Ürün temudan kaldırılmış ama örnek olarak paylaşmış olayım

Ekli dosyalar

• IMG_3062.jpeg
    IMG_3062.jpeg
    485.2 KB · Görüntüleme: 5

Geri