uttergrant
Yeni Üye
Selamlar, özellikle düzgün olmayan asfaltlarda dikiz aynası titriyor, elimle tutunca anlıyorum daha sabit duruyor. başka başına gelen var mı acaba
Araç ne ?. Golf 7 de maalesef titreme+ses mevcut olabiliyor bazen. Daha mantıklı çözüme denk gelmedim açıkçası. Ancak titreme boyutu da önemli her aracın aynası boştayken titrer elinizle sabit tutunca daha da sabit durur.Selamlar, özellikle düzgün olmayan asfaltlarda dikiz aynası titriyor, elimle tutunca anlıyorum daha sabit duruyor. başka başına gelen var mı acaba
Benim araç golf 7 sol aynanın içinden ses geliyor aynı şekil bozuk yollarda filan çözümü varmı acabaAraç ne ?. Golf 7 de maalesef titreme+ses mevcut olabiliyor bazen. Daha mantıklı çözüme denk gelmedim açıkçası. Ancak titreme boyutu da önemli her aracın aynası boştayken titrer elinizle sabit tutunca daha da sabit durur.
Aynayı sökebiliyorsanız sadece ayna camını sökün hocam açın bakın belki bir yere vurulduysa zamanında kırık bir yer görebilirsiniz. Ayna ısıtmalı olduğu için altındaki füme renkli tabakayı sökmeyin yanlışlıklaBenim araç golf 7 sol aynanın içinden ses geliyor aynı şekil bozuk yollarda filan çözümü varmı acaba