Mersin/Adana'da Jetta MIB 2 PQ Montajı ve Kodlaması İçin Usta Tavsiyesi

Ergunmert

Yeni Üye
İsim
Ergün Mert
Araç
VW Jetta
Herkese merhaba ve iyi bayramlar. 2013 model Jetta aracıma tek parça orijinal MIB 2 PQ taktırmak istiyorum. Tavan mikrofonu ve USB tesisatı da çekilmesi gerekiyor. Mersin veya Adana'da bu montaj ve kodlama işlemlerini yapabilecek, işçiliğine güvendiğiniz bir yer var mı? Ya da cihazı başka ilden getirtsem sadece montajını ve kodlamasını yapabilecek yerlere de açığım. Öğrenci olduğum için fiyat benim için biraz önemli. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

İyi bayramlar

Alihan

+90 555 862 18 21

Forumumuza kayitli nickini hatirlayamadigim icin etiketleyemedim

Cihaz ve ekipman eksik ise elimde mevcut

Ekli dosyalar

• IMG_4591.jpeg
    IMG_4591.jpeg
    345.6 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_3274.jpeg
    IMG_3274.jpeg
    432.2 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_6597.jpeg
    IMG_6597.jpeg
    295.3 KB · Görüntüleme: 11
Sağ olun hocam iletişime geçmiştim bayramdan sonra haber verecekti eksik ekipman var ise haber ederim

İyi bayramlar

Alihan

+90 555 862 18 21

Forumumuza kayitli nickini hatirlayamadigim icin etiketleyemedim

Cihaz ve ekipman eksik ise elimde mevcut
Hocam peki sizde set olarak fiyat nedir? Bir de USB soketinin uyması için galiba kesilerek yer açılması lazım park sensörünün olduğu boşluklara uygun olan hali var mı?

Ekli dosyalar

• 20260530_111712.jpg
    20260530_111712.jpg
    77.4 KB · Görüntüleme: 8
Hocam peki sizde set olarak fiyat nedir? Bir de USB soketinin uyması için galiba kesilerek yer açılması lazım park sensörünün olduğu boşluklara uygun olan hali var mı?

25.000 tl hocam crackli full set

Park sensorunun oraya uygun olan yok bende

Alihan hocamdan bir fiyat alayım olmazsa haberleşelim. Teşekkür ederim

Digicar01 var bir de, sahibi Fırat beydi heralde. Hatta Seat Leon Türkiye Facebook grubunun sahibi aynı zamanda. Ben hiç işlem yaptırmadım oraya da Leon'um varken birkez ünitede yaşadığım sorun hakkında yardım için konuşmuştum.

Belki oradan da fiyat alabilirsiniz.

Geri