TheRangersS
Üye
Bu android ürünü almayı düşünüyorum kullanan taktıran hakkında bilgisi olan varmıdır
Bütçe sorun hocam rcd520 ingilizce olan ürün ile bu android ürün arasında kaldım android üründe dsp ses işlemcisi var ses kaybı olmaz da diyorlarBütçe sorun değilse orjinal ürün her zaman iyidir şaşamayın derim .
Bütün android cihazlarda ses problemi yaşarsınızBütçe sorun hocam rcd520 ingilizce olan ürün ile bu android ürün arasında kaldım android üründe dsp ses işlemcisi var ses kaybı olmaz da diyorlar
12 15 arası sanırımRcd 520 de Türkçe dil seçeneği yok çince ve ingilizce olması sorun ,android fiyatı ne kadar.Uygun yollu bir ünite ekran ayarlayalım android alıp aracınıza kıymayın
Rcd 330 unda ekranı çok küçük değiştirmeye değmez gibi geliyorRcd 520 de Türkçe dil seçeneği yok çince ve ingilizce olması sorun ,android fiyatı ne kadar.Uygun yollu bir ünite ekran ayarlayalım android alıp aracınıza kıymayın
Ortalama montajla beraber fiyatı ne olur hocam bilginiz varmı bide rcd330 da 6.5 inç ekstra ne gibi artıları olur824 c veya 840c ünite ile 6,5 inç ekran kullanın uygun fiyat gelecektir en azından orjinal ürün olacaltır ses kalitesi çok daha iyidir
Hocam o fiyatlara sorunsuz problemsiz temiz bir 824C/840C ve ekran zor iyi takip edecek arkadaş piyasayı824 c veya 840c ünite ile 6,5 inç ekran kullanın uygun fiyat gelecektir en azından orjinal ürün olacaltır ses kalitesi çok daha iyidir