omeriimm Üye Katılım 16 Tem 2019 Mesajlar 40 Tepkime puanı 19 Konum SİVAS İsim Ömer Arslan Bugün 19:47 #1 Merhaba Arkadaşlar, Golf 7 Aracımda Dynaudio Ses Sistemi Mevcut. Hayalet Gösterge Takma Fırsatım Oldu Araştırmalarım Sonucunda Y Most Kabloya İhtiyacım Var. Yardımcı Olabilecek Varmı ?
Merhaba Arkadaşlar, Golf 7 Aracımda Dynaudio Ses Sistemi Mevcut. Hayalet Gösterge Takma Fırsatım Oldu Araştırmalarım Sonucunda Y Most Kabloya İhtiyacım Var. Yardımcı Olabilecek Varmı ?
metinkar Efsane Üye Katılım 13 Ara 2016 Mesajlar 9,696 Tepkime puanı 11,162 Konum İstanbul İsim MetinK. Araç Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz 16 dakika önce #2 omeriimm dedi: Merhaba Arkadaşlar, Golf 7 Aracımda Dynaudio Ses Sistemi Mevcut. Hayalet Gösterge Takma Fırsatım Oldu Araştırmalarım Sonucunda Y Most Kabloya İhtiyacım Var. Yardımcı Olabilecek Varmı ? Genişletmek için tıkla ... @zulalyol ile görüş istersen elinde olabilir…
omeriimm dedi: Merhaba Arkadaşlar, Golf 7 Aracımda Dynaudio Ses Sistemi Mevcut. Hayalet Gösterge Takma Fırsatım Oldu Araştırmalarım Sonucunda Y Most Kabloya İhtiyacım Var. Yardımcı Olabilecek Varmı ? Genişletmek için tıkla ... @zulalyol ile görüş istersen elinde olabilir…