Fikir danışma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rust
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rust

Katılımcı Üye

İsim
Erdin
Araç
golf 7
Arkadaşlar merhaba 11 yıllık golf maceramdan sonra tiguan a geçiş yaptım. Teslim öncesi o kadar uyarmama rağmen ana düğmede piyano black kısmında ufak izler yapmışlar. Sert birşey çarpmış gibi. İzler küçük bu dert edilmez diyebilirsiniz , 11 yıllık aracımda böyle bir iz yok öyle temiz kullanırım diyeyim takıntılılar beni anlar. Şimdi servis isterseniz değiştirelim dedi yani servise o konuda pek güvenim yok değiştirirken daha çok hasar vereceklerini veya trimde sorunlar çıkacağını düşünüyorum.bana parçayı verin dedim kabul etmediler, o zaman hakkım saklı kalsın ileride değişirim belki dedim onu da kabul etmediler.bu lanet piano black i bırakamadılar gitti.o parça izole sökülmez gibi bilemedim.

buradaki arkadaşların tecrübesi baş göz üstüne her zaman. Teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG_2204.jpeg
    IMG_2204.jpeg
    210.9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_2198.jpeg
    IMG_2198.jpeg
    205.3 KB · Görüntüleme: 33

Arkadaşlar merhaba 11 yıllık golf maceramdan sonra tiguan a geçiş yaptım. Teslim öncesi o kadar uyarmama rağmen ana düğmede piyano black kısmında ufak izler yapmışlar. Sert birşey çarpmış gibi. İzler küçük bu dert edilmez diyebilirsiniz , 11 yıllık aracımda böyle bir iz yok öyle temiz kullanırım diyeyim takıntılılar beni anlar. Şimdi servis isterseniz değiştirelim dedi yani servise o konuda pek güvenim yok değiştirirken daha çok hasar vereceklerini veya trimde sorunlar çıkacağını düşünüyorum.bana parçayı verin dedim kabul etmediler, o zaman hakkım saklı kalsın ileride değişirim belki dedim onu da kabul etmediler.bu lanet piano black i bırakamadılar gitti.o parça izole sökülmez gibi bilemedim.

Herkesin malı kendine kıymetlidir. Kimseye şunun şurasında şu var diye takıntı etmesini eleştirmek haddine değil. Herkes parayı aynı emekle kazanmıyor çünkü, kimse size laf etmez haklısınız. Ben olsam dert etmiyorum ama bazı şeylere nazarlık gözüyle bakan tayfadayım.

Araçlar transport esnasında başına böyle olaylar gelebiliyor maalesef. Ancak niye değiştirmediniz onu anlamadım, niye daha çok zarar verilsin ? İnsanlar her şeyin en iyisini servisin bildiğini düşünerek araçlarını teslim etmiyor mu sonuçta :)

Takılmadan önce parçayı ve etrafını güzelce fotoğraf çekip videolarsınız, montaj sonrası ekstra bir çizik kırık vs olacağını sanmam ama en azından elinizde kanıt olur. İnsanın dişinden tırnağından arttırıp aldığı bu araçlarda kendimiz çizsek etsek sıkıntı değil de başkasının duyarsızca iş yapıp araçta iz bırakma hakkı yok.

Herkesin malı kendine kıymetlidir. Kimseye şunun şurasında şu var diye takıntı etmesini eleştirmek haddine değil. Herkes parayı aynı emekle kazanmıyor çünkü, kimse size laf etmez haklısınız. Ben olsam dert etmiyorum ama bazı şeylere nazarlık gözüyle bakan tayfadayım.

Araçlar transport esnasında başına böyle olaylar gelebiliyor maalesef. Ancak niye değiştirmediniz onu anlamadım, niye daha çok zarar verilsin ? İnsanlar her şeyin en iyisini servisin bildiğini düşünerek araçlarını teslim etmiyor mu sonuçta :)
Değiştirebilirim evet yada hayır demedim. Orası trim sökülmeden değişmiyormuş o parça altıyla komple sökülecek. Sıfır araç sökülecek Trim sesi olur fabrikasyon montaj olmaz diye düşündüm belki yanlışım. Cam değişiminde döşeme yırtan ve biz yapmadık diyen bir servis çok güvenim yok hep gençler çalısıyor öğrenci gibi. Pire için yorganın yanma riski alınır mı bilemedim? Sıfır parçayı takarken bile iz yapabilirler gibi 😅 ben de nazarlık tarafına yakınım aslında gün geçtikçe alışıyor gibiyim de bugün isterseniz değişelim dediler yine kafam karıstı. İnanın hocam mal kıymetinden de değil kendim yapsam koymaz , sıfır aracı biri böyle yapıyor şu an evinde çayını içiyor biz bu yazışmaları yapıyoruz

Son düzenleme:
Direksiyon gibi direk goze batan yerde olsa degistirin derdim

Nazarlik olarak kullanin bence

Hayirli olsun

Direksiyon gibi direk goze batan yerde olsa degistirin derdim

Nazarlik olarak kullanin bence

Hayirli olsun
Teşekkürler hocam daha iyisi sizlere olsun

Araçta tek böyle bir düğme var onda olmuş 😅

Değiştirebilirim evet yada hayır demedim. Orası trim sökülmeden değişmiyormuş o parça altıyla komple sökülecek. Sıfır araç sökülecek Trim sesi olur fabrikasyon montaj olmaz diye düşündüm belki yanlışım. Cam değişiminde döşeme yırtan ve biz yapmadık diyen bir servis çok güvenim yok hep gençler çalısıyor öğrenci gibi. Pire için yorganın yanma riski alınır mı bilemedim? Sıfır parçayı takarken bile iz yapabilirler gibi 😅 ben de nazarlık tarafına yakınım aslında gün geçtikçe alışıyor gibiyim de bugün isterseniz değişelim dediler yine kafam karıstı. İnanın hocam mal kıymetinden de değil kendim yapsam koymaz , sıfır aracı biri böyle yapıyor şu an evinde çayını içiyor biz bu yazışmaları yapıyoruz
Son cümlem ironiydi hocam. Servislerde vurdumduymaz çocuklar çalışıyor artık işini iyi yapmaya çalışan sayısı bir elin parmağını geçmiyor.

Trim sesi derdiniz olabilir mi bilmem çok uzun vadeyi kestirmek zor, eğer dert ediyorsanız bırakın kalsın. Bunu yapan kişi yaptığının farkında değildir bile. O kadar küçük.

Trim sesine çok takılan biriyseniz Allahtan Mercedes almamışsınız. Trim sesinden arabanın bir yerlerine Tokat atmaktan nefret ediyorum.

Son cümlem ironiydi hocam. Servislerde vurdumduymaz çocuklar çalışıyor artık işini iyi yapmaya çalışan sayısı bir elin parmağını geçmiyor.

Trim sesi derdiniz olabilir mi bilmem çok uzun vadeyi kestirmek zor, eğer dert ediyorsanız bırakın kalsın. Bunu yapan kişi yaptığının farkında değildir bile. O kadar küçük.

Trim sesine çok takılan biriyseniz Allahtan Mercedes almamışsınız. Trim sesinden arabanın bir yerlerine Tokat atmaktan nefret ediyorum.
Anlamadım benim hatam 😅 siz de kalsın taraftarısınız anladıgım kadarıyla. Babam eski tornacı hep der sökülen birşey eskisi gibi olmaz biraz o yönden biraz da güvensizlikten o topa girmek istemiyorum. Plastik trim sökücüyle sökemez ..tir et getir tornavidayı der biri , bu sefer komple pişman olmak var. Biraz açık oylamaya, ekstra fikre, tecrübeye ihtiyacım oldugu için yardımınıza başvurdum.

Bence çok ufak bişey gözle zor görünüyor. Bana kalırsa kurcalama hiç.

Geçmiş olsun sen yine iyisin teslim almışsın ben onu değiştirtmeden almazdım…

Geçmiş olsun, hayırlı olsun

Çok derin parça değil galiba bence değiştirin

Sizi çok iyi anlıyorum, her arabaya bindiğinde normalde hiç bakamayacağın o yere, orda olduğunu bildiğin hasardan dolayı bakıp bakıp canını sıkacakdın.

Pinpiriklik diyoruz buna, ve maalesef bu bende de var :)
Kendim yaparsam sorun yok, ama başkası yaparsa gözüm hep oraya gider iç çekerim

Velhasıl kelam, bence değiştirin

Geçmiş olsun sen yine iyisin teslim almışsın ben onu değiştirtmeden almazdım…
Teslim formunu imzaladıktan sonra araç tanıtımında fark ettim danışmana da gösterdim. Bugün bana diyor siz kullanırken de olabilir dedim ben kullanırken olmadı ama. Yeni araç heyecanı amatörlük diyelim çok sık araç değiştirmiyorum. Sadece değişimde olumsuzluk çıkarsa daha canım sıkılır sanki kararsız kaldım.

Geçmiş olsun, hayırlı olsun

Çok derin parça değil galiba bence değiştirin

Sizi çok iyi anlıyorum, her arabaya bindiğinde normalde hiç bakamayacağın o yere, orda olduğunu bildiğin hasardan dolayı bakıp bakıp canını sıkacakdın.

Pinpiriklik diyoruz buna, ve maalesef bu bende de var :)
Kendim yaparsam sorun yok, ama başkası yaparsa gözüm hep oraya gider iç çekerim

Velhasıl kelam, bence değiştirin
Teşekkürler, İşaretlediğim kısım komple sökülüyor sanırım tek orası değil. Tek buton sökme işi olsa direkt yapardım.

Ekli dosyalar

• IMG_2220.jpeg
    IMG_2220.jpeg
    158.5 KB · Görüntüleme: 7
Teşekkürler, İşaretlediğim kısım komple sökülüyor sanırım tek orası değil. Tek buton sökme işi olsa direkt yapardım.
Biliyorum hocam

Çok zor bi işlem değildir bence yaptırın. Dediğim gibi gözünüz sürekli oraya gidecek. Bu kadarını da yaparlar herhalde

dokunmamak daha iyi olur gibi hocam, birkaç gün sonra umursamazsınız zaten, şahsen böyle birşey için aracın orta konsolunu söktürmezdim, her bozuk yolsa senfoni orkestrası gibi trim sesi verir muhtemelen sonrasında.

Geri