anadolu yakasındayım bende en son ustama bakım malzeme parçaları kendim orjinal bayilerinden alıp sadece işçilik parası ödediğim için söylemediği laf kalmadı yok işçilikten kazanmıyoruz biz bu parçaları daha uyguna alıyoruz cart curt sordum ne kadar sizde diye aldığım fiyatın 300-500TL altını söylüyor tüm yağ+filtreler dahil ben nerden bileyim sendeki parçaların orjinalliğini bende inat ettim birdaha gitmeyeceğim oraya başka bulacağım. Varsa anadolu-avrupa farketmez. Bende talibim. Birde ağır bakım yaptırmayı düşünüyordum oraya 2 seferdir rutin bakım yaptırıyorum sağolsunlar belli ettiler ne kadar iyi esnaf olduklarını.
Hepsi öyle hocam ya parçaları biz alınca suratlar beş karış... tabi parçadan da ayrı geçiremiycekler ondan bu tavırları.
Ağır bakım yaptıracaksan önce serivse git fiyat al. fiyat atıyorum 25-30 bin triger ağır bakımı fiyatı söyledikten sonra 10 yaş indirimi ile ne kadar oluyor diye sor yanlış bilmiyorsam %30 indirim yapıyorlardı dışarda ki fiyatlarla hemen hemen aynı fiyata geliyor. serviste ağır bakım yaptırmak her açıdan daha avantajlı hem vw ag onaylı logolu ürün kullanıyorlar hem de yapılan işlemler garantili bi sıkıntı çıktı mı ustalar işin arkasında durmuyor afedersiniz dansöz gibi kıvırmaya başlıyorlar.
anadolu yakasında öncelikle servisten fiyat al tdi motor için konuşuyorum 20-25 diyorsa bedava fiyat hiç acıma yaptır gitsin
yoksa Reset garaj, Ölmez otomotiv idris usta, emir garaj sancaktepe. bu üçü sadece vw bakıyor
Reset garaj biraz daha servis tarzında bir yer fiyatları uygun sayılır orijinal parça kullanıyor
İdris abinin de işçiliği on numaradır çoğu kimsenin bilmediği detaylara hakimdir sadece işçiliği biraz tuzlu

on numara adamdır seviyorum kendisini işimi çok halletti
emir garaj murat usta var servis çıkışlı, kavrama volanımı orda değiştirdim 4 saatte değiştirip hazır etti arabamı. yatırmadı sağolsun fiyatıda uygun verdi
anadolu yakasında bildiğim tecrübe ettiğim yerler bunlar.
malesef avrupa yakasında hiç bildiğim usta yok. öyle yağ değişimi vs işler için boşuna karşıya kadar trafik çekmemek açısından bu konuyu açtım.