Golf 7 1.4 tsi higline manuel spor yay önerisi. Alırken kod bilgisi

Sert olmasını ve daha çok düşürmesini istiyorsanız eibach sportline düşünebilirsiniz.
Ama abartıya kaçmadan konforu da çok bozmasın diyorsanız eibach prokit 35mm düşünebilirsiniz hem orijinal süspansiyonlar ile uyumlu oluyor.
Sportline serisi alırsanız süspansiyonları da tamamen değiştirmeniz gerekir.
Eibach prokit 35mm golfe uyumlu olan =
Eibach E10-15-021-01-22
Not:vogtland markaya da iyi diyorlar onu da araştırabilirsiniz

Sert olmasını ve daha çok düşürmesini istiyorsanız eibach sportline düşünebilirsiniz.
Ama abartıya kaçmadan konforu da çok bozmasın diyorsanız eibach prokit 35mm düşünebilirsiniz hem orijinal süspansiyonlar ile uyumlu oluyor.
Sportline serisi alırsanız süspansiyonları da tamamen değiştirmeniz gerekir.
Eibach prokit 35mm golfe uyumlu olan =
Eibach E10-15-021-01-22
Not:vogtland markaya da iyi diyorlar onu da araştırabilirsiniz
tüm spor yayların yorumlarına baktım eski başlıklardan da, vogtland ve eibach aynı fiyat bandında geziyor Türkiye’de , almanyadan bi tanıdığıma getirteceğim 150€ ya, ucuza pres, apexi vs kaçmıyorum önemli parçalarda. Tek sorun arkanın biraz daha kalkık durmasından çekiniyorum eibach yayında. Tatlı basık olsun leylek görüntü gitsin maksat beyaz golf gibi olunca sevmiyorum örneğin tazyikli su girmiyor çok sekiyor

Ekli dosyalar

• IMG_9380.jpeg
    IMG_9380.jpeg
    287.5 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_9668.jpeg
    IMG_9668.jpeg
    345.3 KB · Görüntüleme: 10
tüm spor yayların yorumlarına baktım eski başlıklardan da, vogtland ve eibach aynı fiyat bandında geziyor Türkiye’de , almanyadan bi tanıdığıma getirteceğim 150€ ya, ucuza pres, apexi vs kaçmıyorum önemli parçalarda. Tek sorun arkanın biraz daha kalkık durmasından çekiniyorum eibach yayında. Tatlı basık olsun leylek görüntü gitsin maksat beyaz golf gibi olunca sevmiyorum örneğin tazyikli su girmiyor çok sekiyor
Çoğu aracın zaten fabrika çıkışlı arka tarafı ön tarafına göre yukarda oluyor aerodinamik olarak.
Eşit spor yay da alsanız tahminimce arka taraf öne göre biraz daha yukarıda durabilir

3.5 cm eibach pro kit 4 adet, görünüş bu

Ekli dosyalar

• 20260520161011_52460166.jpeg
    20260520161011_52460166.jpeg
    88.6 KB · Görüntüleme: 7
  • 20260520161011_98902911.jpeg
    20260520161011_98902911.jpeg
    308.2 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_2118.jpeg
    IMG_2118.jpeg
    159 KB · Görüntüleme: 7
Arka taraf biraz havada kalıyor gibi sanki siz ne düşünüyorsunuz sizin gözünüze hitap ediyor mu
Arka taraf hiç sanki müdahale edilmemiş gibi, ama 2 kişi oturunca tam kıvama geliyor :D muayeneden sonra bi tık daha basarım gibi ben , ama su an tam kıvamında, tadında bi basıklık var.

3.5 cm eibach pro kit 4 adet, görünüş bu
tatlı duruyor tam kodlarına göremi aldınız kimisi 1.2 nin torsiyonlu için üretilen yayı bağımsıza koyuyor biraz havada kalıyor ama sizinkinin duruşu güzel göze batmıyorsa canlı görüşte

Geri