Golf 7 Ön Takım Bakımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zserdar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zserdar

Üye
İsim
Serdar Furkan Oğuz
Araç
VW Golf VII Comfortline 2014
Merhaba,
2014 model aracımın ön tablalarını değiştiriceğim burçlardan gelen seslerden dolayı orjinal değişmek istiyorum ancak servis tek tarafa 8500₺ gibi bir fiyat veriyorlar, daha uyguna nasıl özebilirim sorun olmayacak şekilde.

Merhaba hocam sağ sol orijinal olarak lemförder marka al kaliteli bir volkswagen ustasına git değiştirsinler. onun özel bir gress yağı oluyormuş servisten onu öğren onuda sürsünler takarken uzun bir süre ses duymazsın. bunlarda salıncak burçları kroniktir

Teşekkür ederim o markada da ilerleyen zamanda gıcırdama olur mu

Merhaba hocam sağ sol orijinal olarak lemförder marka al kaliteli bir volkswagen ustasına git değiştirsinler. onun özel bir gress yağı oluyormuş servisten onu öğren onuda sürsünler takarken uzun bir süre ses duymazsın. bunlarda salıncak burçları kroniktir
normal gres yağı değil silikonlu gres sürmeleri gerekir ben yaptırdım 2 sene geçti sorun yok yeni aracıma da yaptırdım salıncakları söküp yapıyorlar memnunum ses yok

normal gres yağı değil silikonlu gres sürmeleri gerekir ben yaptırdım 2 sene geçti sorun yok yeni aracıma da yaptırdım salıncakları söküp yapıyorlar memnunum ses yok
mümkünse kullandığınız gresin markasını paylaşabilirmisiniz

ben servisten sağ sol golf r larda kullanılan tam dolu burçlardan aldım, istanbul bayrampaşa deha otomotiv vag servisde erdal usta var ona taktırdım, ayrıca kendisinde serviste kullanılan beyaz gres te bulunuyor taktıktan sonra onu da sürdü, parçaların toplam fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 3800 civarı tutmuştu az da işçilik verip taktırmıştım, halen ses yok memnunum.

ben servisten sağ sol golf r larda kullanılan tam dolu burçlardan aldım, istanbul bayrampaşa deha otomotiv vag servisde erdal usta var ona taktırdım, ayrıca kendisinde serviste kullanılan beyaz gres te bulunuyor taktıktan sonra onu da sürdü, parçaların toplam fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 3800 civarı tutmuştu az da işçilik verip taktırmıştım, halen ses yok memnunum.
Ne zaman yaptırmıştınız işlemi

Hocam merhaba deha otomotiv den memnun musun? bende bayrampaşadayım öyle rutin işleri yaptırmak için usta arıyorum.

Ne zaman yaptırmıştınız işlemi
2,5-3 ay kadar oldu yaklaşıkta 3-4 bin km kadar yaptım üzerine.

Hocam merhaba deha otomotiv den memnun musun? bende bayrampaşadayım öyle rutin işleri yaptırmak için usta arıyorum.
Merhaba hocam memnunum erdal abi işini ve volkswageni bilen bir usta avek vw yetkili servis geçmişi de var kendi deyimine göre. Kaldı ki ben daha çoğu şeyi söylemeden test sürüşünde benim diyeceklerimi kendisi söyledi. O kadar saçma sapan insanlarla denk geldim ki bura ilaç gibi geldi derdini anlattığında elinde işi bile olsa başından savmak yerine vaktini ayırıp direkt test sürüşüne çıkıyor bakıyor ilgileniyor. son bin km kadar kaldı bakıma yakın zamanda bakım içinde götüreceğim tekrardan.

Aynı yerde ziya abi de var ama o daha çok elektrik kısmı ile ilgileniyor gidersen bilgin olsun.

Arkadaşlar bir ses sorunu var acaba neyden yapar tahminlerinizi rica ediyorum. Araç golf 7 manuel.

Şehir içi sürdüğünüzü düşünün araç aşırı yavaşladı ve 2. vitestesiniz yarım debriyajla kalkarken tam debriyajı bırakmaya yakın uzun gacırtı sesi geliyor. Aynı sorun rampada 1. viteste kalkarken de yapıyor. Sol taraftan geliyor ses.

Geri