Audi virtual cockpit

Bir önceki mesajıma numara bıraktım vakit kaybetme Kamuran beyi iste ve görüş sana olup olmayacağının bilgisini verecekler forumu ve beni söyle net bilgi al kafan rahat etsin, burayada yazarsın bizlerde bilgi sahibi oluruz…
Bu şekilde aradım söyledim abi de o da kilometreyi düşürmek imkansız diyor 180 bin olunca araba takarım 😂🥲

Almanya seyahatimden dönerken ucuz bi 2.el hayalet ekran buldum sağlamdı çalışıyordu aldım geldim aynı model aynı yıl araca takılacak Ama şu an elimde ürün ile kime gitsem bu çalışmaz diyor gel sıfırını satalım diyolar 2.el hayalet ekran başka araca olmuyormuş çöpmüş bu konudan anlayan bir abimiz yok mu bana yardımcı olsa paramı çöpe atmış gibi hissediyorum Bu ekranı takamaz mıyım?
arac audi b9 18 design
Almanya seyahatimden dönerken ucuz bi 2.el hayalet ekran buldum sağlamdı çalışıyordu aldım geldim aynı model aynı yıl araca takılacak Ama şu an elimde ürün ile kime gitsem bu çalışmaz diyor gel sıfırını satalım diyolar 2.el hayalet ekran başka araca olmuyormuş çöpmüş bu konudan anlayan bir abimiz yok mu bana yardımcı olsa paramı çöpe atmış gibi hissediyorum Bu ekranı takamaz mıyım?
arac audi b9 18 design
Bmwlerde önce harmanlanıp öyle takılıp kodlanıyor. Sizdede öyle yapılması gerek gibi

arac audi b9 18 design
sakarya onurelektronik

arac audi b9 18 design

Kilometre zaten tahmin ettiğimiz gibi sonuçlandı, şimdi şunu öğrenebildik mi ikinci el Audi‘ye ait bir hayalet gösterge yine aynı Audi marka araca oluyor mu bizim zaten sormamız gereken buydu sana olmuyor demişlerdi başka yerde,
Ender ne dedi…

Geri