Audi virtual cockpit

İsim
Hanifi
Araç
GOLF
Almanya seyahatimden dönerken ucuz bi 2.el hayalet ekran buldum sağlamdı çalışıyordu aldım geldim aynı model aynı yıl araca takılacak Ama şu an elimde ürün ile kime gitsem bu çalışmaz diyor gel sıfırını satalım diyolar 2.el hayalet ekran başka araca olmuyormuş çöpmüş bu konudan anlayan bir abimiz yok mu bana yardımcı olsa paramı çöpe atmış gibi hissediyorum Bu ekranı takamaz mıyım?
arac audi b9 18 design

2.el hayalet kodlanir calisir

Ama bu isi yapanlar bu ise girmez

Calinti cikarsa

Alan satan kodlayan basi belaya girer

Online islem yapiliginda hesabi kullanan direk hukuki yasal islem baslar

Bana birisi bedava hayalet ekran getirse kodlanip kullaniciya satmak icin almam ekrani ( LCD ) ve buzzeri yedek parca kullanmak icin alinir

Son düzenleme:
Almanya seyahatimden dönerken ucuz bi 2.el hayalet ekran buldum sağlamdı çalışıyordu aldım geldim aynı model aynı yıl araca takılacak Ama şu an elimde ürün ile kime gitsem bu çalışmaz diyor gel sıfırını satalım diyolar 2.el hayalet ekran başka araca olmuyormuş çöpmüş bu konudan anlayan bir abimiz yok mu bana yardımcı olsa paramı çöpe atmış gibi hissediyorum Bu ekranı takamaz mıyım?
arac audi b9 18 design

@HONEY katılıyorum ikinci el ürünler biraz sıkıntı ayrıca bazı araç modellerinde ise hiç çalışmaya biliyor.

Bence sen sabah Telefon : 0216 370 7725 ara Ender Elektroniği ara ayrıca bu numara şirketin whatsapp hattı yazabilirsinde net öğrenmiş olursun…

Ben bir kaç kez şahit oldum ikinci el ürün ile gelen müşteri de fatura yok ise işlem yapmadıklarına, çünkü tanıtma işlemi yaparken alınan ürünün seri numarası servise online bildiriliyor eğer cihaz hakkında çalıntı gibi bir şerh var ise sistem o ürününün seri numarasını karalisteye alıyor ve bir daha çalışmıyor zaten işleme başlamadan sana riskleri anlatıyorlar, km olayı önemli mesela ürün aracın mevcut km den düşük ise günlerce sanal kokpit ile sürülecek km resmi km gelene kadar devam edecek onun ücreti kodlama ücreti montaj ücreti çok paralar…
yada faturası var lakin o paket araçlarda çalışmadığını sana söyleyecek ve boşuna almış olacaksın…
Bulunduğun il İstanbul değil ise çok zor zaten bu kadar işlemi yapmak…

Senin arabana takılır ve çalışır kesinlikle onlar ne yazikki ülkemizin aç gozlu insanlari çalışmaz çöp diyenler
Senin için önemli konu şu!!!
Aldığın hayalaet gösterge kaç km de
Ve senin aracın şu an kaç km de?
Tek sorun bu eğer senin şu an aracın örnek veriyorum 60bin km ama aldığın hayalaet 70 binde işte sorun burda çıkıyor hayaletten km düşürme çok zor ve çok masrafli
Ama araç 60 binde hayalet 50 binde bu zaman sorun yok km yükseltilebiliyor
Kısaca konu bu geçen yaz bir arkadaşa ben aldım sorumsuz taktırmıştı

2.el hayalet kodlanir calisir

Ama bu isi yapanlar bu ise girmez

Calinti cikarsa

Alan satan kodlayan basi belaya girer

Online islem yapiliginda hesabi kullanan direk hukuki yasal islem baslar

Bana birisi bedava hayalet ekran getirse kodlanip kullaniciya satmak icin almam ekrani ( LCD ) ve buzzeri yedek parca kullanmak icin alinir
Faturası var ebay kleinanzeige dan Onu gösterebilirim beni bu işten ayıklayan biri çıkarsa çok memnun olurum 1000 euro verdim ve adı üstünde fakir golffcuyum bu para beni yıkar😂😂

Senin arabana takılır ve çalışır kesinlikle onlar ne yazikki ülkemizin aç gozlu insanlari çalışmaz çöp diyenler
Senin için önemli konu şu!!!
Aldığın hayalaet gösterge kaç km de
Ve senin aracın şu an kaç km de?
Tek sorun bu eğer senin şu an aracın örnek veriyorum 60bin km ama aldığın hayalaet 70 binde işte sorun burda çıkıyor hayaletten km düşürme çok zor ve çok masrafli
Ama araç 60 binde hayalet 50 binde bu zaman sorun yok km yükseltilebiliyor
Kısaca konu bu geçen yaz bir arkadaşa ben aldım sorumsuz taktırmıştı
180 bindeydi benim araç 141 binde O zaman zor mu

@HONEY katılıyorum ikinci el ürünler biraz sıkıntı ayrıca bazı araç modellerinde ise hiç çalışmaya biliyor.

Bence sen sabah Telefon : 0216 370 7725 ara Ender Elektroniği ara ayrıca bu numara şirketin whatsapp hattı yazabilirsinde net öğrenmiş olursun…

Ben bir kaç kez şahit oldum ikinci el ürün ile gelen müşteri de fatura yok ise işlem yapmadıklarına, çünkü tanıtma işlemi yaparken alınan ürünün seri numarası servise online bildiriliyor eğer cihaz hakkında çalıntı gibi bir şerh var ise sistem o ürününün seri numarasını karalisteye alıyor ve bir daha çalışmıyor zaten işleme başlamadan sana riskleri anlatıyorlar, km olayı önemli mesela ürün aracın mevcut km den düşük ise günlerce sanal kokpit ile sürülecek km resmi km gelene kadar devam edecek onun ücreti kodlama ücreti montaj ücreti çok paralar…
yada faturası var lakin o paket araçlarda çalışmadığını sana söyleyecek ve boşuna almış olacaksın…
Gaziantep’teyim abi ya burada da iyi yapan yerler var artık çok gelişti biliyorsun bir araştırıyorum bakalım eğer mümkünse uğraşacağım sizin eviniz gibi yoksa bana çöp demişlerdi ve hemen bana dediler ki gel sana 70.000’ine yenisini satalım ben de aslında orada bir bit yeniği olduğunu anladım da hemen gel satalım demelerinden neyse bakacağız Allah büyük halledeceğiz inşallah

Önceki sahibi zaten sıfır almıştı ürünü arabamızın model yılı modeli hepsi aynı o kendi arabasına takmış sadece blacklist oldugunu düsünmüyorum bana sadece bunu kodlayacak adam lazım

Faturası var ebay kleinanzeige dan Onu gösterebilirim beni bu işten ayıklayan biri çıkarsa çok memnun olurum 1000 euro verdim ve adı üstünde fakir golffcuyum bu para beni yıkar😂😂

Hocam naptiniz yanlis okumadim di mi 1.000 euro mu ucuk para 2.el icin ( 53.000 tl civari yani )

Forumda bir kac ay once 2.el 20-22 bin tl arasina satildi golf 7.5 hayalet

Sifir golf 7 7.5 hayalet cerceve Most kablo dahil 65.000 tl

Hocam naptiniz yanlis okumadim di mi 1.000 euro mu ucuk para 2.el icin ( 53.000 tl civari yani )

Forumda bir kac ay once 2.el 20-22 bin tl arasina satildi golf 7.5 hayalet

Sifir golf 7 7.5 hayalet cerceve Most kablo dahil 65.000 tl
Benimki Audi virtual cockpit abi Golf değil

Geri