Servisten dizel yakıt katkısı alıp kullanmaya dair bir öneri aldım en sonki bakımımı yapan ustadan, enjektörlerimde hafif şakırdama duyduğunu bunu düzelteceğini söyledi. Depoyu fulleyip devamında üzerine o katkıyı koyarak biraz aracı salladıktan sonra otobanda 3. vites 3 bin devir 15 20 dk kullanmamı önerdi. Bahsettiğiniz aynı şey mi? Bu şekilde mi uyguladınız?@alaras hocama katılıyorum cihaza bağlayıp bakmakta fayda var zamanla bu durum artabilir, 2 yıl kadar önce bende böyle bir problem yaşadım fakat çok nadir ve kısa süreli oluyordu servisten enjektör temizleyici alıp kullandım düzeldi.
Evet aynı katkıdan bahsediyoruz muhtemelen. Katkı koyup depoyu doldurup 1 tam dolu depoyu o şekilde kullandım.Servisten dizel yakıt katkısı alıp kullanmaya dair bir öneri aldım en sonki bakımımı yapan ustadan, enjektörlerimde hafif şakırdama duyduğunu bunu düzelteceğini söyledi. Depoyu fulleyip devamında üzerine o katkıyı koyarak biraz aracı salladıktan sonra otobanda 3. vites 3 bin devir 15 20 dk kullanmamı önerdi. Bahsettiğiniz aynı şey mi? Bu şekilde mi uyguladınız?
Etki gördünüz mü önerir misiniz?Evet aynı katkıdan bahsediyoruz muhtemelen. Katkı koyup depoyu doldurup 1 tam dolu depoyu o şekilde kullandım.