SATILIK İTHAL GOLF 8.5 R LİNE TAMPON

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mhmd45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mhmd45

Üye
İsim
Muhammet
Araç
Golf 8.5
Genel Bilgiler
İTHAL GOLF 8.5 R LİNE TAMPON
Fiyat
60.000 TL
İTHAL SIFIR G0LF 8.5 R LİNE TAMPON
İRTİBAT : 536 676 97 69WhatsApp Image 2026-05-16 at 12.10.52.jpeg

İTHAL SIFIR G0LF 8.5 R LİNE TAMPON
İRTİBAT : 536 676 97 69WhatsApp Image 2026-05-16 at 12.10.52.jpeg

Hayırlı satışlar…

ithal derken uzakdoğu ürünü mü yoksa orjinal ürün mü…

orjinal değil ise rakamlar böyle çok yüksek geldi bana bizim eski sponsor ile geçen hafta konuştuğumda 2.5-3 ay içinde piyasaya vereceğim diyordu…

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar…

orjinal değil ise rakamlar böyle çok yüksek geldi bana bizim eski sponsor ile geçen hafta konuştuğumda 2.5-3 ay içinde piyasaya vereceğim diyordu…
EyvaAllah almanyadan getirtiyorum,

yan sanayi muhtemelen ama kalite olarak iyi,

normalda uygun fiyat ama nakliye gümrük vs çok tutuyor yani istediniz kadar uygunada alsanız nakliye kargo sadece 800 $

Hocam orjinal sifira yakin çıkma ama çizik hasar olmayan 700/800 euro bandında satılıyor yurdtdisinda ( her renk te var boya yaptırmadan araca takılacak durumda)
Sen ithal yazmissin jan sanayilerin hepsi zaten yurtdışısından getiriliyor Çin ve Taiwan dan vede yanlış anlama ama jan sanayilerde 300/350 Euro arası fiyatı var sen 60000 fiyat Buda yaklaşık 1120 Euro yapar( boya masrafı var daha) kısaca fiyatın çok yüksek satmak istiyorsan fiyatını biraz indirmeni tavsiye ederim

Hocam orjinal sifira yakin çıkma ama çizik hasar olmayan 700/800 euro bandında satılıyor yurdtdisinda ( her renk te var boya yaptırmadan araca takılacak durumda)
Sen ithal yazmissin jan sanayilerin hepsi zaten yurtdışısından getiriliyor Çin ve Taiwan dan vede yanlış anlama ama jan sanayilerde 300/350 Euro arası fiyatı var sen 60000 fiyat Buda yaklaşık 1120 Euro yapar( boya masrafı var daha) kısaca fiyatın çok yüksek satmak istiyorsan fiyatını biraz indirmeni tavsiye ederim
Hocam merhaba öncelikle evet haklısın fiyat 500 Euro civarı ama yurtdışı nakliye ve gümrük ücretlerini hesaba katmıyosun sadece gümrükte %40 vergi var araştırabilirsin :) zaten ben ticaretle uğraşıyorum ithal genelde isteyene getiriyorum

Bu haliyle servis/orjinal neden tercih edilmesin ?
Anlayamadım !!

Serbest piyasa isteyen istedi yerden alabilir serviste 80.000 civari yukardaki arkadas cok biliyo 800 euro diyor getir alalim o zaman nakliyesi o para zaten ;)

Serbest piyasa isteyen istedi yerden alabilir serviste 80.000 civari yukardaki arkadas cok biliyo 800 euro diyor getir alalim o zaman nakliyesi o para zaten ;)
Arkadaş en az 60 bin demiş zaten. Evet sizden daha iyi biliyor muhtemelen. Kimse ile bu üslupla konuşabileceğinizi düşünmüyorum.
Hocam merhaba öncelikle evet haklısın fiyat 500 Euro civarı ama yurtdışı nakliye ve gümrük ücretlerini hesaba katmıyosun sadece gümrükte %40 vergi var araştırabilirsin :) zaten ben ticaretle uğraşıyorum ithal genelde isteyene getiriyorum
Ayrıca fiyat da tutarsız

Fiyat 500 Euro, üzerine 800 Euro kargo, %40 gümrük (200 Euro) etti 1500 Euro

Size özel gümrüğü saymadım kargo içine dahil ettim hadi

1300 euro

E 60 bin diyorsunuz fiyata. Bu nasıl oluyor hesap kitapla mantıklı da olmuyor

Arkadaş en az 60 bin demiş zaten. Evet sizden daha iyi biliyor muhtemelen. Kimse ile bu üslupla konuşabileceğinizi düşünmüyorum.

Ayrıca fiyat da tutarsız

Fiyat 500 Euro, üzerine 800 Euro kargo, %40 gümrük (200 Euro) etti 1500 Euro

Size özel gümrüğü saymadım kargo içine dahil ettim hadi

1300 euro

E 60 bin diyorsunuz fiyata. Bu nasıl oluyor hesap kitapla mantıklı da olmuyor
Merhaba uslubumda bisey goremedim ben yani bay zeki 1 adet getirmiyorum heralde yani burda sana aciklama yapmak zorunda değilim niye bu kadar uzadiki bu konu isteyen istedi yerden alabilir fiyati uygun tuttum dedigim gibi serbest piyasa siz getirin madem biz yararlanalim alalim arkadaş

Hayırlı satışlar…

Normalde mayıs ayında gelecekti, 2 ay öteye attılar . A3 8Y makyajlı rs3'kitler de bu ay gelecekti oda ötelendi hazirana kadar gelmiş olacak a3'lerin kiti de.

Belki bir ihtimal a3 rs3 kitle birlikte gelir. Stoplarda bu ay gözüküyordu ama eski sponsorun dediği gibi stoplar 3 ay öteledi.

Daha önce de forum üzerinden belirtmişim ben artık parça yönlendirmesi tavsiyede bulunmuyorum, Gelince zaten piyasaya çok hızlı dağıtılır ürünler. Konu sahibi arkadaş tekli getirdiği için maliyeti yüksek olabilir onu da anlamak lazım ama "kit olarak" 3 de 1 fiyatına falan gelecek net rakam vermek doğru olmaz firmaların kar marjı vs var...

Biraz yazım üslubunu düzenle lütfen sen beni taniyormusun ki yokardaki. Arkadas diye hitap ediyorsun ben getiririm ama sen benden alanazsin ben formdan birçok arkadaşa bulamadıkları parçaları hiç bir kar elde edtmeden sagladim kendileri ödemelerini yaptılar benim adresime geldi ve ben getirip teslim edttim Neyse araba parçasını her önüne gelen getiremez nakliyeden den haberin yok yazmak için yazıyorsun

Kardeşim konu o değil burası bir satış yeri değil burası bir form
Bilgisi olan herkes yorumlarini yapabilir
Form arkadaşlarımizi her anlamda bilgilendirmeliyiz diye düşünüyorum

Ve kısaca formda 60 mesajın var senin Burdaki amacın bilgi paylaşımı değil bu açık ve net ortada sana daha da başka bir şey yazmayacagim taktir form üyelerine ama cevap olarak yazdığın mesajlarda lütfen üslubuna dikkat ed

Geri