KS KS BestOnur Katılımcı Üye Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 567 Tepkime puanı 524 Konum Adana İsim Onur Araç Golf 8.5 1.5 TSI İmpression Dün 10:57 #91 sozanefe27 dedi: Servise geldim garanti karşılamıyor 20 bin parça ücreti var Genişletmek için tıkla ... Aynen dediğim gibi olmuş geçmiş olsun.
sozanefe27 dedi: Servise geldim garanti karşılamıyor 20 bin parça ücreti var Genişletmek için tıkla ... Aynen dediğim gibi olmuş geçmiş olsun.
S sarppp01 Üye Katılım 10 Nis 2020 Mesajlar 55 Tepkime puanı 16 Konum adana İsim ahmet Bugün 00:57 #92 BestOnur dedi: Aramıza hoş geldin bana yarenlik edersin Şaka bir yana tüketici hakem heyetine vermiştim savunma yapmışlar yüksek ihtimal RET gelecek. Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk şaka gibi araç güneşin altında bile durmuyor nasıl kırıldı anlamadım
BestOnur dedi: Aramıza hoş geldin bana yarenlik edersin Şaka bir yana tüketici hakem heyetine vermiştim savunma yapmışlar yüksek ihtimal RET gelecek. Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk şaka gibi araç güneşin altında bile durmuyor nasıl kırıldı anlamadım