Dönüşüm faciasına tavsiye

Hocam yakın zamanda ben de bi dönüşüm araştırması yaparken ss garage ile de görüştüm
Eleman baya kendini övmüştü şöyle iyiyiz böyle güzeliz filan
Fiyatı pahalı buldum daha uyguna yapan yerler var dedim neresi olduğunuda sorduğu için söyledim
Abi bize ordan da çok araba geliyor işte ordaki işçilikten kimse memnun değil falan demişti

Şimdi sizin bu yorumu görünce durumu daha iyi anladım

Demek ki iyi esnaf olsaymış milleti kötülemezmiş dedim
Aman hocam

Hocam bi arkadaşım Bodykit Master
(Şenol ve Taha Bey) e gitmişti, memnun kaldı özellikle işçilik ve boya konusunda siz sorduktan sonra emin olup google yorumlarına da baktım işçilik mağduru olup giden bi kaç kişi de memnun kalmış isterseniz sizde bi bakın
Bodykit Master

Birde yine ankara merkezde OLED Garage var (fatih bey) forumdan da giden arkadaşlar vardı sanırım isterseniz orayı da bi araştırın

Son olarak Kazan’da YıldırımGarage var
Volkan diye bi çocuk kendisini tanırım oda size yardımcı olur

Hocam bi arkadaşım Bodykit Master
(Şenol ve Taha Bey) e gitmişti, memnun kaldı özellikle işçilik ve boya konusunda siz sorduktan sonra emin olup google yorumlarına da baktım işçilik mağduru olup giden bi kaç kişi de memnun kalmış isterseniz sizde bi bakın
Bodykit Master

Birde yine ankara merkezde OLED Garage var (fatih bey) forumdan da giden arkadaşlar vardı sanırım isterseniz orayı da bi araştırın

Son olarak Kazan’da YıldırımGarage var
Volkan diye bi çocuk kendisini tanırım oda size yardımcı olur
Çok teşekkür ederim iletişime geçeceğim

Arkadaşlar adamla ne yaşadığımı nerden biliyorsunuz eleştirmek için eleştirmenizin manası yok, gereğide yok. Gerekli kavgayı ettim, ücreti de eksik verdim. O yüzden sorun odaklı olmanın bir manası yok. Sorduğum soru basit… bu işlemi yapabilecek tanıdığınız var mı ? Yok mu ? @Oktay_b8_gte @metinkar aracı bırakıp işe gittim o yüzden ne yaptığını bilmiyorum

Hocam yanlış anlıyorsun eleştirmek için eleştirmiyoruz bunu yaziyoruz ki senin yasadigini başka form arkadaslari Yaşamasın diye

Hocam nerede yaptırmıştınız?
SS GARAGE güneşevlerde
Hocam yakın zamanda ben de bi dönüşüm araştırması yaparken ss garage ile de görüştüm
Eleman baya kendini övmüştü şöyle iyiyiz böyle güzeliz filan
Fiyatı pahalı buldum daha uyguna yapan yerler var dedim neresi olduğunuda sorduğu için söyledim
Abi bize ordan da çok araba geliyor işte ordaki işçilikten kimse memnun değil falan demişti

Şimdi sizin bu yorumu görünce durumu daha iyi anladım

Demek ki iyi esnaf olsaymış milleti kötülemezmiş dedim

Sevgili @Cem8 bizim forumun özelliği sorarız sebeblerini öğrenmek için yeri sorarız başkası mağdur olmasın diye daha yeni katılmışsın aramıza, burada kimse kimsenin kötülüğünü istemez, işte @talhayarici ucuz atlatmış yoksa başka bir facia olabilirdi…

Geçmiş olsun tekrar umarım kısa sürede düzeltir;

Burada kendini

Burada aracının görsellerini paylaşırsın…

Vakit sıkıntınız yoksa İstanbul’da hizmet almanızı tavsiye ederim. Hem daha tecrübeliler hemde daha kaliteli malzemeler kullanılıyor. Yol yakıt masrafı dahil olsada Ankara’dan ucuza gelecektir. Hemde değişiklik olur, İstanbul gezisi.
(Ben olsam muhtemelen böyle yapardım)

İstanbul için önerilerinizi belirtirseniz faydalı olur.

Vakit sıkıntınız yoksa İstanbul’da hizmet almanızı tavsiye ederim. Hem daha tecrübeliler hemde daha kaliteli malzemeler kullanılıyor. Yol yakıt masrafı dahil olsada Ankara’dan ucuza gelecektir. Hemde değişiklik olur, İstanbul gezisi.
(Ben olsam muhtemelen böyle yapardım)
Hocam değil istanbul bursa bile gitgel pahalıya geliyordu 🤠

Geri