KS KS T Talk7889 Yeni Üye Katılım 3 Nis 2026 Mesajlar 15 Tepkime puanı 7 Konum istanbul İsim melik Araç golf7 Cumartesi saat 16:07'de #16 Halilo dedi: Rica ederim bujileri orijinal servisten mi temin ettiniz ? Genişletmek için tıkla ... aracı yetkili serviste bakıma soktum yeni taktırdıklarımı kastediyorsanız evet
Halilo dedi: Rica ederim bujileri orijinal servisten mi temin ettiniz ? Genişletmek için tıkla ... aracı yetkili serviste bakıma soktum yeni taktırdıklarımı kastediyorsanız evet
Halilo Katılımcı Üye Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 915 Tepkime puanı 800 Konum Ankara, Türkiye İsim Halil Araç 2016 Golf 7 1.2 TSİ 110 PS Comfortline DSG Cumartesi saat 16:14'de #17 Talk7889 dedi: aracı yetkili serviste bakıma soktum yeni taktırdıklarımı kastediyorsanız evet Genişletmek için tıkla ... Tamamdır, 60 bin km kafanız rahat. Kazasız,keyifli sürüşler. TSİ motor olduğu için aracınızın km si çok olmadığı için bakım aralığını 10 bine düşürmenize gerek yok. 15 bin km gayet ideal aralıktır.
Talk7889 dedi: aracı yetkili serviste bakıma soktum yeni taktırdıklarımı kastediyorsanız evet Genişletmek için tıkla ... Tamamdır, 60 bin km kafanız rahat. Kazasız,keyifli sürüşler. TSİ motor olduğu için aracınızın km si çok olmadığı için bakım aralığını 10 bine düşürmenize gerek yok. 15 bin km gayet ideal aralıktır.
KS KS T Talk7889 Yeni Üye Katılım 3 Nis 2026 Mesajlar 15 Tepkime puanı 7 Konum istanbul İsim melik Araç golf7 Cumartesi saat 16:17'de #18 Halilo dedi: Tamamdır, 60 bin km kafanız rahat. Kazasız,keyifli sürüşler. TSİ motor olduğu için aracınızın km si çok olmadığı için bakım aralığını 10 bine düşürmenize gerek yok. 15 bin km gayet ideal aralıktır. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim
Halilo dedi: Tamamdır, 60 bin km kafanız rahat. Kazasız,keyifli sürüşler. TSİ motor olduğu için aracınızın km si çok olmadığı için bakım aralığını 10 bine düşürmenize gerek yok. 15 bin km gayet ideal aralıktır. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim