Golf 7 araç 3000 devirde arıza lambası yakıyor.

Mehmet3535

Yeni Üye
İsim
Mehmet
Araç
2016 Golf TDI
Arkadaşlar selamlar , Golf 7 TDI 168 bin km de aracım periyodik servisten sonra bir türlü ayar tutmadı ,enjektörleri revize ettirdim orada turboya giden hortumların kesilmiş olduğunu gördük hortumlar değişti belki enjektörlerde bir sorun yoktu ama yaptırdık işte. Fakat hala düşük devirlerde turbo açıyor yüksek devirde turbo açmıyor ve kızdırma bujisi arıza lambası yakıyor ,stop edip çalıştırdığımızda sönüyor ama yine aynı döngü ,bugün motor ikaz lambası da yandı. İzmir de arıza turbodan mı , veskeyt den mi , Egr den mi ? tespit edebilecek bir servis arıyorum ,tavsiyeniz olur mu ?

Ekli dosyalar

• IMG_0908.png
    IMG_0908.png
    418.2 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_0888.png
    IMG_0888.png
    880.5 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_0615.jpeg
    IMG_0615.jpeg
    339.5 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_0614.jpeg
    IMG_0614.jpeg
    307.7 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Arkadaşlar selamlar , Golf 7 TDI 268 bin km de aracım periyodik servisten sonra bir türlü ayar tutmadı ,enjektörleri revize ettirdim orada turboya giden hortumların kesilmiş olduğunu gördük hortumlar değişti belki enjektörlerde bir sorun yoktu ama yaptırdık işte. Fakat hala düşük devirlerde turbo açıyor yüksek devirde turbo açmıyor ve kızdırma bujisi arıza lambası yakıyor ,stop edip çalıştırdığımızda sönüyor ama yine aynı döngü ,bugün motor ikaz lambası da yandı. İzmir de arıza turbodan mı , veskeyt den mi , Egr den mi ? tespit edebilecek bir servis arıyorum ,tavsiyeniz olur mu ?
BRL GARAGE,KAMİL VE CEVAT USTA,mutlaka götür

Upvote 0
Benim eski poloda kızdırma bujisi yanıyordu kafasına göre meğerse kablolardan biri şase yapıyormuş baya uğraşmıştım bulana kadar. Elektriksel birşey olabilir.

Upvote 0

Geri