Kadin Kafasi :)

HONEY

Efsane Üye

İsim
BÜLENT
Benim kiz arabanin son kullanma tarihi gelmis diyor :)

Aynen çöpe atalım

1 yilda 7.000 km civari yaptigi icin su an acil bakim yaptirmicam 1-2 ay sonraya sezon acilisi pasta cila ivir zivir yaptiricam renk tungsten degil de baska renk olmus :)

Ekli dosyalar

• 88edfa66-d07d-444c-9a5c-22b0f6118d0a.jpeg
    88edfa66-d07d-444c-9a5c-22b0f6118d0a.jpeg
    210.5 KB · Görüntüleme: 178
Moderatör tarafında düzenlendi:

Aynen çöpe atalım

1 yilda 7.000 km civari yaptigi icin su an acil bakim yaptirmicam 1-2 ay sonraya sezon acilisi pasta cila ivir zivir yaptiricam renk tungsten degil de baska renk olmus :)
bende de tungsten gri var biraz daha bekliyorum, yaptırırken haber ver abi de 2-3 araba gidip indirim alalım :D

Aynen çöpe atalım

Kışın bazen erken çalıştırsın diye bizim küçüğe veriyorum anahtarı, hem radarın önüne yaprak düşmüş diye uyarı vermiş hem de hava 4 derece altı diye uyarı vermiş araç. O da anlamamış. Arabayı bozdum herhalde diye geldiydi🤣

Kışın bazen erken çalıştırsın diye bizim küçüğe veriyorum anahtarı, hem radarın önüne yaprak düşmüş diye uyarı vermiş hem de hava 4 derece altı diye uyarı vermiş araç. O da anlamamış. Arabayı bozdum herhalde diye geldiydi🤣
Bundan 20-25 yıl önce ben de aynı öyle hevesle arabayı çalıştırmaya inerdim babamdan önce gidip. Bir gün gittiğimde Direksiyonu kitlemişim oynarken ve kitlendiği için kontak dönmüyordu o an babam yanıma gelene kadar ki yaşadığım hayatı sorgulama ve stres ömrümden birkaç yıl çalmış olabilir. 😀

Bundan 20-25 yıl önce ben de aynı öyle hevesle arabayı çalıştırmaya inerdim babamdan önce gidip. Bir gün gittiğimde Direksiyonu kitlemişim oynarken ve kitlendiği için kontak dönmüyordu o an babam yanıma gelene kadar ki yaşadığım hayatı sorgulama ve stres ömrümden birkaç yıl çalmış olabilir. 😀
Şu olayı yaşamayan çok azdır herhalde ya 😁 O dakikalar geçmek bilmez.

Kuzenimle arabalarında oturuyoruz,
(Yaş 8-10 civarı)
durdu duramadı kontağı taktı çevirdi
araba biraz öne hareket eder gibi oldu çalışmadı.
Korkudan indik arabadan çıktık eve, yıllardır hiç konuşmadık bu konuyu 🤣
Şimdi anlıyorum ki araba vitesteymiş 😀

Şu olayı yaşamayan çok azdır herhalde ya 😁 O dakikalar geçmek bilmez.
Herkes yaşamış vay arkadaş.

Ben de üzerine binip sürüyormus gibi yapardım. Ama traktörle😀 Bağcı adamlarda araba ne gezsin olsa olsa traktör olur😁 Öyle kurcalarken el frenini indirmiştim, tabi o zaman bilmiyorum. 1 metre ilerdeki çukurda durduydu Allah'tan. Yoksa ben de Traktör de ağır hasarlı olacaktı muhtemelen😀 Benim hasar kazadan değil dayaktan olurdu
Kuzenimle arabalarında oturuyoruz,
(Yaş 8-10 civarı)
durdu duramadı kontağı taktı çevirdi
araba biraz öne hareket eder gibi oldu çalışmadı.
Korkudan indik arabadan çıktık eve, yıllardır hiç konuşmadık bu konuyu 🤣
Şimdi anlıyorum ki araba vitesteymiş 😀
O da bisey mi😃 Benim hanım onu ehliyetli iken yaptı. Öndeki araca güm değdirmiş, ehliyetsiz oğlan arabayı geri çekmiş. Panikten sadece oğlana söylemiş bı de🤣

Son düzenleme:

Aynen çöpe atalım

Olurda araci cope atarsa konum atin ben gelip alirim :)

@HONEY Bülent hocam kızınız size alttan mesaj veriyor, daha yeni bir araba istiyor bence :)

Hocam o konuda sikinti yok ona butce ayirdim

sifir a3 alacaktim beyaz diye istemedi

Troc gosterdim icini begenmedi

Elektrkli mini istiyor onuda ben istemiyorum su an :)

Araci 100 bin km olmadan degistirmek genclestirmek istiyorum

İlginc o da aslinda cok mutlu golf ile

Hocam o konuda sikinti yok ona butce ayirdim

sifir a3 alacaktim beyaz diye istemedi

Troc gosterdim icini begenmedi

Elektrkli mini istiyor onuda ben istemiyorum su an :)

Araci 100 bin km olmadan degistirmek genclestirmek istiyorum

İlginc o da aslinda cok mutlu golf ile
Bülent Hocam eğer satma durumunuz olursa ekspertizi de temizse ve benzinli ise aracınıza talip olabilirim. Golfümü sattıktan sonra ufak bir borcumu ödeyip Golf 7.5 Highline geçme düşüncem var. 1.4 TSİ veya 1.5 TSİ düşünüyorum.

Golfle memnun olmayan insan olduğunu sanmıyorum bu arada. Hepimiz satıp yine golf aldığımıza veya alacağımıza göre.

Bülent Hocam eğer satma durumunuz olursa ekspertizi de temizse ve benzinli ise aracınıza talip olabilirim. Golfümü sattıktan sonra ufak bir borcumu ödeyip Golf 7.5 Highline geçme düşüncem var. 1.4 TSİ veya 1.5 TSİ düşünüyorum.

Golfle memnun olmayan insan olduğunu sanmıyorum bu arada. Hepimiz satıp yine golf aldığımıza veya alacağımıza göre.

Satma asamasina gelirsek burda paylaşırım hocam

2018 1.4 tsi dsg higline cam tavan
90.500 km Tungsten gri

Yetkili servisde bagaj kapagi boyandi 20-25 bin 2 sene onceki trameri var eski sahibinden vuruk halini de biliyorum ust kat komsumdan aldim araci

Bir cok bakimi yetlili servisde yapildi lastikler yeni continental 2024 yada 2025

83.000 km de yetkili serviste devirdaim degisti on balata ve periyodik bakim yapildi

Kozmetik vuruk cizikler var 2 yerde kus yanik izi gordum gibi

Guncel piyasa bakip hizli satis fiyatina bakarim

Satma asamasina gelirsek burda paylaşırım hocam

2018 1.4 tsi dsg higline cam tavan
90.500 km Tungsten gri

Yetkili servisde bagaj kapagi boyandi 20-25 bin 2 sene onceki trameri var eski sahibinden vuruk halini de biliyorum ust kat komsumdan aldim araci

Bir cok bakimi yetlili servisde yapildi lastikler yeni continental 2024 yada 2025

83.000 km de yetkili serviste devirdaim degisti on balata ve periyodik bakim yapildi

Kozmetik vuruk cizikler var 2 yerde kus yanik izi gordum gibi

Guncel piyasa bakip hizli satis fiyatina bakarim
Eksperi iyiymiş, Allah daha kaza bela göstermesin inşallah.

Tungsten gri öyle maalesef sanki daha çok izi, kiri belli ediyor gibi. Benim araçta da 2 parça kuş pisliği var ama tabii öyle göze batacak kadar büyük değil.

Hayırlısı olsun o halde hocam. Yeni araç almazsak o zamana kadar düşünürüz. Km olarak 100 bin altı olmasını istiyorum. 1.4 Tsi bakım maliyeti benim şu anki 1.2 tsi ile birebir aynı ondan dolayı yürütme maliyeti oldukça düşük olduğu için 1.4 tsi önceliği koyuyorum kendi çapımda. Açıklamanız için Sağolun (y)

Aynen çöpe atalım

9 ayda 1.000 km yaptım tshirt giymek için değil arabayla gezmek için yazı bekliyorum abi :)

Geri