R Tamponun Yetkili Serviste Exper Tarafından Onay Verilmemesi Hk.

sonradan yapılan aksesuar faturalı ve kaskoya dahil ise sigorta öder ama değilse kendi orjinal aksesuar ve parçayı verir

@cagan91 Teşekkür ederim. Konya da iseniz MST garaj Mustafa bey var ondan yan sanayi olarak temin edebilirsiniz. Orijinalini yetkili servislerden temin edebilirsiniz onun dışında bir yer var mı bilmiyorum yanlış bilgilendirme yapmak istemem. Dilerseniz özelden Mustafa Bey'in numarasını paylaşabilirim.

Son düzenleme:
@forzaGilles Eksper ile görüşme sağladım kedileri aynen şu ifadeyi kullandı. biz aracın üzerinde orijinal tampon varmış gibi hareket edeceğiz onarım noktasında sağ sis farı ve sağ tampon kırıklarının onarım yapılabileceğini yetkili servise ilettim bu koşulda aracın tampon onarımı için bedel ne ise (orjinal tampon takılıymış gibi öngörerek) fiyatını çıkartırız 5 bin yada 6 bin vs bunu kasko olarak karşılarız R tampon yaptıgınız yere gidersiniz tampon bedeli ne kadar 15 bin - 5 bin düşeriz kalan kısım sizin karşılamanız gerekir dendi.
Yetkili servis aracımın mekanik aksamının onarıldıgı ve aracı teslim alabileceğimi söyledi. Fakat tampon için ekpere ulaşamıyorum. eksperin bana ilettigi şuydu aracınızda orijinal tampon varmış gibi bir onarım masrafı hesaplanacak ve ona göre ödeme sağlanacak dendi. yetkili servis hasar danışmanından orjinal tampon varmış gibi onarım fiyatı çıkartırmısınız dedim ve şunu yazmış.

Ön tampon orta ızgara 6700 TL
sağ sis farı 7000 TL
Sağ sis far kapağı 3045 TL
Ön Tampon alt spoyler 7520 TL

Toplam Malzeme Onarım Ücreti 24265 TL

Bu durumda Eksperin bütçeniz 24265 TL deyip beni başka bir yerde onarım yapılmasını söylemesi gerekmez mi?

@Srkng5

bu durumda bana orijinal parça takmaları gerekmezmiydi?
evet ama aracın kendi standart donanımındaki orjinali takar araç comfortline siz higline far taktınız servis yine comfortline takar araçta katlanır ayna yok siz taktırdınız diyelim kazada ayna hasar alırsa katlanmayan ayna takarlar

Geri