Yetkili servis aracımın mekanik aksamının onarıldıgı ve aracı teslim alabileceğimi söyledi. Fakat tampon için ekpere ulaşamıyorum. eksperin bana ilettigi şuydu aracınızda orijinal tampon varmış gibi bir onarım masrafı hesaplanacak ve ona göre ödeme sağlanacak dendi. yetkili servis hasar danışmanından orjinal tampon varmış gibi onarım fiyatı çıkartırmısınız dedim ve şunu yazmış.@forzaGilles Eksper ile görüşme sağladım kedileri aynen şu ifadeyi kullandı. biz aracın üzerinde orijinal tampon varmış gibi hareket edeceğiz onarım noktasında sağ sis farı ve sağ tampon kırıklarının onarım yapılabileceğini yetkili servise ilettim bu koşulda aracın tampon onarımı için bedel ne ise (orjinal tampon takılıymış gibi öngörerek) fiyatını çıkartırız 5 bin yada 6 bin vs bunu kasko olarak karşılarız R tampon yaptıgınız yere gidersiniz tampon bedeli ne kadar 15 bin - 5 bin düşeriz kalan kısım sizin karşılamanız gerekir dendi.
evet ama aracın kendi standart donanımındaki orjinali takar araç comfortline siz higline far taktınız servis yine comfortline takar araçta katlanır ayna yok siz taktırdınız diyelim kazada ayna hasar alırsa katlanmayan ayna takarlar