OEM Car Parts Ankara. Çankaya yıldız daMerhaba ankarada aracına dönüşüm yaptırıp memnun kaldiginiz yerler var mi nelere dikkat etmeli bodykit master diye bir yer buldum orada yaptirip memnun kalan var mi
Body kit masterde bi arkadaşım yaptırdı işçilikleri filan güzel birde hem ürünlerinin hemde yaptıkları işlemlerin arkasında duruyorlar ancak bana bi tık pahalı geldiği için gitmedimMerhaba ankarada aracına dönüşüm yaptırıp memnun kaldiginiz yerler var mi nelere dikkat etmeli bodykit master diye bir yer buldum orada yaptirip memnun kalan var mi
Evet yıldırımgarage çok iyi. Farları çok kaliteli.Valla hocam kazana kadar giderim dersen yıldırımgarage var
Volkan diye bir çocuk hem çok ilgili hemde instagrama yaz yaptığı araçlar da belli
Ben uzun süre araştırdım gerek fiyat performans gerek kullandığı ürünler kaliteli
(Ön j farlar SY arka stoplar vland
Ayrıca farlarla birlikte photon veriyor diye biliyorum)
05425034956 harun bey.Merhaba ankarada aracına dönüşüm yaptırıp memnun kaldiginiz yerler var mi nelere dikkat etmeli bodykit master diye bir yer buldum orada yaptirip memnun kalan var mi