Aracın ekranını anlık yakıt tüketimi kısmına getirin. Orada araç 187km/h sürate geldiğinde tüketimde bariz bir şekilde düşme var ise limitöre giriyordur. Öyle test edip bir daha yazın.
@golfgti_gk Hocamın dediği gibi: bir obd taraması yapın o halde. Çünkü normal değil. Bizim 1.2 tsi hacmindeki aracımız dümdüz yolda çok rahat aracı zorlamadan 200 km/h süratlere çıkıyor.aracı ilk aldığımda 200 görmüştüm hocam 1 seneye yakındır bende şuanda bu problem oluştu
hocam keşke dediğiniz gibi arıza kodu verse fakat heater support pump hariç arıza çıkmıyor o da iptal edilmiş zaten yakıt filtresi gibi geliyor bana tahminimce ama 127.000km bir aracın bu hızda tıkanması normal değil7.vites 3.500 devir 187 km/h sürattesiniz az bir hız değil ve yol yokuş yukarı gibi duruyor bana normal göründü ama kesinti gibi ciddi birşey hissediliyorsa obd üzerinden bir hata taratması yapabilirseniz mantıklı fikirler üretebiliriz.
niye ne farkediyor ki sporta alınca güç artmıyor ki sadece yüksek devirde vites atıyor araç şu resimde 187 km hızdaa 3500 devire gelmiş 6. viteste olsa 3800 devirde olacak mantık arıyorum ?Araba D konumundayken top speed denemesi yapmak biraz enterasan bir deneme yöntemi değil mi![]()
gittiğim yol düzlüktü 1.6 tdı motora göre o etkenler olsa bile o devirlerde hızı kesmesi normal gelmiyor çünkü bir kez daha bu şekilde bi sonuçla karşılaştım 2.deneyişim buYokuş aşağı da mı 187 hocam? Belki karşıdan rüzgar aldınız o esnada. Rüzgar da bir etken, eğim de bir etken vs. araca bağlı olmayan bir sürü sebep olabilir.