Fren hidrolik yağ değişimi ne kadar gerekli

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan msnan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

msnan

Yeni Üye
İsim
mert
Selamlar

Aracım 2021 model golf 8 life 31 bin km de 5 . servis bakımı geldi. Tüm periyodik bakımları tamaş da yapıldı.

3. bakımda fren hidrolik yağını değiştirdiler.

Bugün 5. bakım için teklif aldım periyodik bakım ve fren hidroliği için 14.300 TL fiyat aldım.

Fren hidroliği değiştirme konusunda çeşitli ustalardan ; gerek yok zaten 3. bakımda değiştirmişsin gibi tavsiyeler aldım. Araç kapalı otopark da sadece uzun yol olarak kullanıyor.

sizinde fikrinizi almak isterim.

saygılar.

Her 4 yılda bir değistirin.

Teknik / bilimsel bir öneri degildir.

Gönlümden 4 yılda bir koptu........

Selamlar

Aracım 2021 model golf 8 life 31 bin km de 5 . servis bakımı geldi. Tüm periyodik bakımları tamaş da yapıldı.

3. bakımda fren hidrolik yağını değiştirdiler.

Bugün 5. bakım için teklif aldım periyodik bakım ve fren hidroliği için 14.300 TL fiyat aldım.

Fren hidroliği değiştirme konusunda çeşitli ustalardan ; gerek yok zaten 3. bakımda değiştirmişsin gibi tavsiyeler aldım. Araç kapalı otopark da sadece uzun yol olarak kullanıyor.

sizinde fikrinizi almak isterim.

saygılar.
Hiç gerek yok.

Değiştir duya, duya 7 sene sonrasında 2011 model, yani 12 yaşındaki fren hidroliğini değiştirdim, bir fark yok. Havadan nem kaptı, efsafını kaybetti düşüncesinden kurtulmuş oldum.;)

Mübarek motor yağı gibi sürekli ısınan bir ortam değil. Muhtemelen bir ölçümü vardır. Yoksa onu değiş, bunu değiş ustaların parolası olmuş. Parola eşittir para demek!

Merak ediyorum da, bu usta bozuntuları kendi arabalarında da, her sorun için aynı mı yapıyorlar?!

Değiştir duya, duya 7 sene sonrasında 2011 model, yani 12 yaşındaki fren hidroliğini değiştirdim, bir fark yok. Havadan nem kaptı, efsafını kaybetti düşüncesinden kurtulmuş oldum.;)

Mübarek motor yağı gibi sürekli ısınan bir ortam değil. Muhtemelen bir ölçümü vardır. Yoksa onu değiş, bunu değiş ustaların parolası olmuş. Parola eşittir para demek!

Merak ediyorum da, bu usta bozuntuları kendi arabalarında da, her sorun için aynı mı yapıyorlar?!

Fren hidroligi degisim gazlamaları
piyasa ustalarından çok,

Bu fren hidroliklerini üreten global xyz markaların medya ortamlarındaki çığırtkanlıları ile bağlantılı

Birde bu karadüzen fren hidroligi nem ölcüm kalemleri ?

Yokmu ? abicim bu zımbırtının icindeki nemi niteliksel olarak ölçecek bilimsel bir mekanizma ?

Kalemi daldır
Yesil ? Sarı ? Kırmızı ?

Gebelik testimi len bu ?

Bizim ustanın Corsa kasa aracı var. 5 yıldır yağ yakıyor ve klima kompresörü çalışmıyor. Aracını bu şekil kullanıyor yıllardır 😅😅

Bizim ustanın Corsa kasa aracı var. 5 yıldır yağ yakıyor ve klima kompresörü çalışmıyor. Aracını bu şekil kullanıyor yıllardır 😅😅
Bir müşterinin olsa, direksiyonuna kadar değiştirmek isterdi ellerini öğüştürüp, şerefsiz!:cautious:
Yıllar önce öylesiyle karşılaşmıştım da oradan biliyorum.

Geri