Golf 7 7.5 r dönüşüm sonrası uzunlar yanık kalmıyor

frknslh

Yeni Üye
İsim
Furkan
Araç
Golf 7
Uzunlarım sellektör ediyor fakat sabit şekilde uzunları alık bırakamıyorum uzunda kalmıyor bana acil yardım edebilecek olan varmı kod vs vagcomum var muayeneye giricem giremiyorum

Uzunlarım sellektör ediyor fakat sabit şekilde uzunları alık bırakamıyorum uzunda kalmıyor bana acil yardım edebilecek olan varmı kod vs vagcomum var muayeneye giricem giremiyorum
Araç orijinalinde highline paket miydi ?

Bir ihtimali eleyelim.
uzunları yakmak için kolu itmeniz gerekiyor. Selektörde kendimize çekiyoruz.

Hocam Uzunları Açınca, 2-3 Saniye İçinde Geri Sönüyor ise Kodlama ile Hemen Düzelmez. Kablo Pinleri Düzenlenirken, Viraj Farlarına Ait Olan Pin’leri Uzun Far Pinlerine Girmeniz Gerekir. Aksi Halde Sadece Selektör Olarak Çalışır.
Viraj Far Pinlerini Uzun Far Pinlerine Girin.

Leuchte 8 ve Leuchte 9 Olan Kanallarda ki A Satırına da Left High Beam ve Right High Beam
B Kanallarına da Licthupe Generell Olarak Kodlayın

Evet highline herşeyi yaptım bir bu uzun sorunum var kodu lazım
Farı bağlarken ek soket, ufak modül kullandınız mı bilmiyorum hocam ama o arızayı söndürmek için işi görse de uzunlarda problem yaşatıyor highline paket araçlarda.

Çözüm : Soket değişimi

Farı bağlarken ek soket, ufak modül kullandınız mı bilmiyorum hocam ama o arızayı söndürmek için işi görse de uzunlarda problem yaşatıyor highline paket araçlarda.

Çözüm : Soket değişimi
Soket dönüşümü taktık ama yine aynı yazılımsal sorun şuan

Hocam Uzunları Açınca, 2-3 Saniye İçinde Geri Sönüyor ise Kodlama ile Hemen Düzelmez. Kablo Pinleri Düzenlenirken, Viraj Farlarına Ait Olan Pin’leri Uzun Far Pinlerine Girmeniz Gerekir. Aksi Halde Sadece Selektör Olarak Çalışır.

Leuchte 8 ve Leuchte 9 Olan Kanallarda ki A Satırına da Left High Beam ve Right High Beam
Soket dönüştürücü kullandık uzun açınca azıcık duruyor sönüyor dediğinizi bi kodlayım bakayım ozaman

Reis cansın hallettim teşekkürler 👍👍

Geri