Golf 7 2015 model comfortline stepne tarafı su alıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasimytk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hasimytk

Üye
İsim
haşim
Araç
golf 1.2 tsi
Arkadaşlar merhaba 2015 model golfum var stepne tarafı su alıyor araba daha önce başına gelipte çözen oldu mu ? acaba istanbulda önerebileceginiz bir yer var mı

Selamlar tamponu sökebilirseniz eğer kendinizde yapabilirsiniz ama yok yapamam derseniz herhangi bir kaporta ustasina gidin söksün bagaj havalandirmasını çıkarıp yerinden yanlarindaki eski contaları falçata ile temizleyip dyson ile güzelce yapıştırsın ben kendim yaptım biraz el becerisi istiyor görselde paylaştım
çözüm budur,bende aynısını yaşadım.

Upvote 0
Selamlar tamponu sökebilirseniz eğer kendinizde yapabilirsiniz ama yok yapamam derseniz herhangi bir kaporta ustasina gidin söksün bagaj havalandirmasını çıkarıp yerinden yanlarindaki eski contaları falçata ile temizleyip dyson ile güzelce yapıştırsın ben kendim yaptım biraz el becerisi istiyor görselde paylaştım
Zamanında beni deli eden, arabayı satma raddesine getiren, kronik sorunun çözümünü paylaymış arkadaş. Arka tamponu yarım indirerek kolayca yapabilirsiniz

Upvote 0

Geri