amkara da olsaydın bu arkadaşı tavsıye ederdim kendısı doğuş oto da uzun yıllar çalışmış bır arkadas sana lınkı eklıyorum bırcok vıdeosu var bak arayıp da sorunu anlatırsın yardımcı olurArkadaşlar merhaba 2015 model golfum var stepne tarafı su alıyor araba daha önce başına gelipte çözen oldu mu ? acaba istanbulda önerebileceginiz bir yer var mı
www.instagram.com
Arkadaşlar merhaba 2015 model golfum var stepne tarafı su alıyor araba daha önce başına gelipte çözen oldu mu ? acaba istanbulda önerebileceginiz bir yer var mı
Selamlar tamponu sökebilirseniz eğer kendinizde yapabilirsiniz ama yok yapamam derseniz herhangi bir kaporta ustasina gidin söksün bagaj havalandirmasını çıkarıp yerinden yanlarindaki eski contaları falçata ile temizleyip dyson ile güzelce yapıştırsın ben kendim yaptım biraz el becerisi istiyor görselde paylaştımArkadaşlar merhaba 2015 model golfum var stepne tarafı su alıyor araba daha önce başına gelipte çözen oldu mu ? acaba istanbulda önerebileceginiz bir yer var mı
peki hocam bunu yaptıgında sorun gitti miSelamlar tamponu sökebilirseniz eğer kendinizde yapabilirsiniz ama yok yapamam derseniz herhangi bir kaporta ustasina gidin söksün bagaj havalandirmasını çıkarıp yerinden yanlarindaki eski contaları falçata ile temizleyip dyson ile güzelce yapıştırsın ben kendim yaptım biraz el becerisi istiyor görselde paylaştım
teşekkürler üstadamkara da olsaydın bu arkadaşı tavsıye ederdim kendısı doğuş oto da uzun yıllar çalışmış bır arkadas sana lınkı eklıyorum bırcok vıdeosu var bak arayıp da sorunu anlatırsın yardımcı olur
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Doğru yöntem bu. İçeriden değil tampon sökerek çözmek en sağlıklı olanıSelamlar tamponu sökebilirseniz eğer kendinizde yapabilirsiniz ama yok yapamam derseniz herhangi bir kaporta ustasina gidin söksün bagaj havalandirmasını çıkarıp yerinden yanlarindaki eski contaları falçata ile temizleyip dyson ile güzelce yapıştırsın ben kendim yaptım biraz el becerisi istiyor görselde paylaştım