Kendi aldığım parçayı değiştirtebilimiyim (baskı balata)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sert3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sert3r

Yeni Üye
İsim
İbrahim
Araç
Golf 7
Merhabalar herkese ,

Geçen gittiğim periyodik bakımlarında usta baskı balatanın bitmeye yakın olduğnu belirtti zaten bende farkediyordum yokuşlarda felan gaz yemiyordu araba ancak sormak istediğim şu;
Bunu servistemi yaptırsam yasa ustada mı bakımı yapan usta işçilikle 20-25 bin arası tutar söyledi. Yada ben kendim parçayı araştırdım internetten 9 bin lira luk marka set bunu alsam taktırtabilirmiyim ustaya ?

Hocam parçayı kendın alırsın ozel servıste taktırırsın ama Oncelikle servısten tam bır fıyat al parca ve ıscılık dahil cunku servıste takılan herparcanın garantısı var
Eğer aradaki fark 3/5 bın olursa servıste yaptır derım

Upvote 0
Hocam parçayı kendın alırsın ozel servıste taktırırsın ama Oncelikle servısten tam bır fıyat al parca ve ıscılık dahil cunku servıste takılan herparcanın garantısı var
Eğer aradaki fark 3/5 bın olursa servıste yaptır derımV
Valla hocam servise sordum komple set 25 bin tl işçilik hariç fiyat çektiler luk marka.

İnternette setin fiyatı 9 bin tl işçilikle birlikte 35 gelcek sanırım fiyat sağolsun sevisler

Upvote 0
arka balata özel servis 1750 parça fiyatı işçilik 1000 tl yazdı parçacıda 1250 idi özel servise gideceğinize çok fark yoksa yetkili servise gidin zorunuza gitmez yetkili servis dersiniz.sanayideki yüzüne gülerken arkana geçiyor

Upvote 0

Geri