Otoparkta duran aracımın kapısına sürtmüşler, yetkili servise mi gitmeliyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan prod0x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

prod0x

Yeni Üye
İsim
Ismail
Araç
Golf
Selamlar herkese,

Araç otoparkta dururken komşu sağ kapısına sürtmüş, sizce yetkili serviste mi yaptırmalıyım? Değer kaybı vs. nasıl oluyor bu durumlarda, bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum. İlk fotoğraf kaza sonrası, diğerleri ıslak mendille sildikten sonrası, ufak da olsa bir göçük-çizik var gibi

Ekli dosyalar

• golf1.jpeg
    golf1.jpeg
    207 KB · Görüntüleme: 59
  • golf2.jpeg
    golf2.jpeg
    99.6 KB · Görüntüleme: 59
  • golf4.jpeg
    golf4.jpeg
    55.5 KB · Görüntüleme: 60
Selamlar herkese,

Araç otoparkta dururken komşu sağ kapısına sürtmüş, sizce yetkili serviste mi yaptırmalıyım? Değer kaybı vs. nasıl oluyor bu durumlarda, bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum. İlk fotoğraf kaza sonrası, diğerleri ıslak mendille sildikten sonrası, ufak da olsa bir göçük-çizik var gibi
Yani forumdaki bizlerin sözüne bu tarz şeylerde itimat etmek ne kadar mantıklı olur oturup düşünmek lazım. Ama ben size en mantıklı tavsiyeyi vereyim :

Araçta neredeyse hiçbir şey yok. Siz aracınıza burası için göçük düzeltme+rötuş boyası yaptırın renk beyaz olduğu için on numara işçilikle hiç belli olmadan hallolur ve yaptırdığınız bu işlemlerin ücretini komşunuzdan alın. Çünkü bunun için yetkili servis o bu şu ağır ve uzun süreçler olur. Hem parçanız boyalı olmaz+hem tramer işlenmez+değer kaybı da yaşamazsınız.

Konumunuz Ankara görünüyor. Batıkent'te Size yardımcı olacak ve işçilikleri güzel bir yer önerebilirim onlara gidebilirsiniz. En azından dürüst esnaflar göçük düzeltme olup olmayacağını (ki sizin araçta hiçbir şey yok) ve rötuş boyasının tutup tutmayacağını dürüstlükle söylüyorlar ona göre de işleminizi yaparsınız.

Geri