emreqoral
Üye
Merhabalar arkadaşlar. Gerek forumda gerekse Facebook gruplarında bayağı görüyorum; 48v arızası alan çok kullanıcı mevcut. Bu konuyla ilgili Reset Garaj yani Mesut Usta büyük bir ihtimalle çözümünü paylaşmış. Ama kendisi de %100 garanti vermemekle birlikte deneyimini paylaşmış. Ben de Reset Garajı takip etmeyenler veya paylaşımını görmeyenler için burdan bilgilendirmek istedim. Ama şunu bilmelisiniz ki %100 çözüm değil, denemekten zarar çıkacak bir durum da değil.
48V arızasını almamak/önlem almak için EFB olan aracın aküsünü AGM olarak değiştirmeniz durumunda büyük oranda 48V arızasını almazsınız diyor Mesut ustam. Bilgisine ve tecrübesine inandığım için sizinle paylaşmak, bilgilendirmek istedim. Ama Mesut usta bunu yaptıktan sonra %100 sorun çözülür demiyor, büyük oranda arızasının önüne geçmiş olursunuz diyor. Çünkü bu arıza genelde aküden kaynaklanıyormuş.
48V arızasını almamak/önlem almak için EFB olan aracın aküsünü AGM olarak değiştirmeniz durumunda büyük oranda 48V arızasını almazsınız diyor Mesut ustam. Bilgisine ve tecrübesine inandığım için sizinle paylaşmak, bilgilendirmek istedim. Ama Mesut usta bunu yaptıktan sonra %100 sorun çözülür demiyor, büyük oranda arızasının önüne geçmiş olursunuz diyor. Çünkü bu arıza genelde aküden kaynaklanıyormuş.