Aleykümselam Hocam, Aydınlatma Grubuna Pek Girmediğiniz Taktirde Çoğu Şey Muayene Engel Değil.Arkadaşlar selamın aleyküm golf 2015 model var bende gizli özelliklerini açmak istiyorum muayeneden geçer mi ?
Bunlardan insanlar ne anlıyor acaba anlamıyorumAleykümselam Hocam, Aydınlatma Grubuna Pek Girmediğiniz Taktirde Çoğu Şey Muayene Engel Değil.
-Amerikan Park
-Ters Senkron Sinyal
-Selektör de Sönen Gündüz Ledi
-Sis Farlarında ki Absürt Kodlamalar (Sinyal Olarak Kullanmak Gibi)
-Arka Stoplara Uygulanan Geri Selektör
Gibi Fantezi Ürünleri Malesef Çoğu İstasyon’da Ağır Kusur Olarak Bırakılıyor
Valla Öyle Hocam, Yıllardır Kodlama Yaparım. Öyle Düğün Dernek Olmadığı Sürece Arabaya Yaptığım Maksimum Geri Viteste Sislerin YanmasıBunlardan insanlar ne anlıyor acaba anlamıyorum
Benim golfte bir tek selektörle beraber sislerin yanması da açık. Onu da farlar halojen ve kötü olduğu için karşı tarafın dikkatini çekemiyordu onun için açtım.
Hocam bu bizim araçlarda orijinal değil mi ya. Benim araçta var o özellik ve ben açmadım. Daha önce gizli özellik geçmişi de yok aracın.Valla Öyle Hocam, Yıllardır Kodlama Yaparım. Öyle Düğün Dernek Olmadığı Sürece Arabaya Yaptığım Maksimum Geri Viteste Sislerin Yanması![]()
Yok Hocam Hiç Denk Gelmedim Desem Yeridir, Aracın Donanımına Göre Sis Farlarında ki Aydınlatma Kodlamaları Genelde 2 KanaldadırHocam bu bizim araçlarda orijinal değil mi ya. Benim araçta var o özellik ve ben açmadım. Daha önce gizli özellik geçmişi de yok aracın.
Eğer ki Araç Highline ise Ya da Comfortline Olup Basic Bi Xenon Far Varsa Viraj Aydınlatması Farların İçinde. Sisler Sadece Sis Farı Olarak Çalışıyor. Ama Halojen Far Varsa Sisler de Viraj Aydınlatma da OluyorYok Hocam Hiç Denk Gelmedim Desem Yeridir, Aracın Donanımına Göre Sis Farlarında ki Aydınlatma Kodlamaları Genelde 2 Kanaldadır
-A12 = Nebellinks Licht (Sis Farı)
-B12 = Abbiegelicht Links (Viraj Farı)
Hocam benim aracı aldığımdan beri hem dinamik sis farı hem de geriye takınca ön 2 sisin yanması gibi özellikler mevcut. Şimdi her comfortline da aynı mı bilmiyorum ancak benim araçta da opsiyonlar bulunmakta (otomatik far-kararan ayna-hız sbtleme gibi) onlar ile beraber gelmiş olabilir mi ?Yok Hocam Hiç Denk Gelmedim Desem Yeridir, Aracın Donanımına Göre Sis Farlarında ki Aydınlatma Kodlamaları Genelde 2 Kanaldadır
-A12 = Nebellinks Licht (Sis Farı)
-B12 = Abbiegelicht Links (Viraj Farı)
Yani Söyledikleriniz Sürüş Konfor ve Işık Pakette Gelen Donanımlar, Ama Bunlara Özel mi Bilmiyorum Hocam. Şimdi Ne Desem Yalan OlurHocam benim aracı aldığımdan beri hem dinamik sis farı hem de geriye takınca ön 2 sisin yanması gibi özellikler mevcut. Şimdi her comfortline da aynı mı bilmiyorum ancak benim araçta da opsiyonlar bulunmakta (otomatik far-kararan ayna-hız sbtleme gibi) onlar ile beraber gelmiş olabilir mi ?
Ters senkron sinyal engel değilAleykümselam Hocam, Aydınlatma Grubuna Pek Girmediğiniz Taktirde Çoğu Şey Muayene Engel Değil.
-Amerikan Park
-Ters Senkron Sinyal
-Selektör de Sönen Gündüz Ledi
-Sis Farlarında ki Absürt Kodlamalar (Sinyal Olarak Kullanmak Gibi)
-Arka Stoplara Uygulanan Geri Selektör
Gibi Fantezi Ürünleri Malesef Çoğu İstasyon’da Ağır Kusur Olarak Bırakılıyor
Kendi aracımda bu linkteki kodlama açıkken geçemeyeceğimi bilsem de şansımı denemek için gittim, kaldımTers senkron sinyal engel değil
Bende de aynı bu şekildeydi muayeneden geçtiKendi aracımda bu linkteki kodlama açıkken geçemeyeceğimi bilsem de şansımı denemek için gittim, kaldımgün içerisinde ücretsiz tekrardan yararlanıp muayeneden geçmiştim. Selektörde sis kodlaması (uzunlarda yanmıyor sadece selektör) açık şekilde hem çanakkale hem de kırklarelinde sorunsuz geçtim farkedilmiyor eğer uzunlarla birlikte yansa kesin kalırdı. Benim kaldığım stop sinyal kodlaması şu şekilde ;
"Video sahibi ben değilim"
Hocam Genelde İstasyon’da ki Personelin İnsafiyet’ine Kalmış Birşey. Amerikan Park’ı Geçiren de Gördüm ama Genel Olarak Riskli Bi Deneme. Sonuçta Ağır Kusur Verilince Dönüp Dolaşıp Tekrar Tekrar Aynı Senaryolar YaşanıyorTers senkron sinyal engel değil