Golf 8/8.5 Gözlük Kabı

O yakan topta öyle Bülent hocam oyunları karıştırdın:D

Birinin evine toplanalım maç gecesi yapalım. Ama bekar biri olsun yoksa evden sürgün yeriz🤣
hocam bu kadar hanımcı olmayın 🤣

Harbi bu gözlük koyma yeri olmaması sıkıntı.
Vites yanındaki yere koyuyorum orası da güneş alıyor. Gözlüğün yapısı ve camı bozulacak belki. Başka yer de yok.
Kapı cebi de pratik olmuyor, hem başka şeylerden çiziliyor hem de gözlüğü alırken tam göremediğim için elimden dolayı camı kirleniyor.

Beğenmediğimiz Opel şuraya gözlük koyma yeri yapmış. İçi de bayağı güzel bir döşeme var ses yapmıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260424_190539_Gallery.png
    Screenshot_20260424_190539_Gallery.png
    1 MB · Görüntüleme: 19
5bd9bbc3-3a1c-4f4e-ac8d-4f859f7a1e0a.jpg060617ef-97e8-41cb-b6c6-35916912213a.jpg

bu ürünü yunanistandan almıştım bayrampaşa taraflarına gelirsen sana hediye ederim
nasıl takılıyor vs bilmiyorum resimdeki ürün ve 2 aparatı var
Çok saçma gelebilir ama el tutulan yerlere takılıyor olmasın bu aparat? O kadar benzer geldi ki gözüme 😅

hocam şaka yapmıştım sokmak aşırı zor. bizim de icardi menajeri tanıdık var o ayarladı, bir fbli olarak o maç gsliyim :D

Hocam icardinin menajeri tanıdık olsa şu hayatta başka bir şey istemem heralde :)

Fenerli olmasanız takıma forma falan imzalattırırdınız.

Hocam icardinin menajeri tanıdık olsa şu hayatta başka bir şey istemem heralde :)

Fenerli olmasanız takıma forma falan imzalattırırdınız.
imzalı forma vermişti bize ama benim pek ilgimi çekmiyor 😁

Çok saçma gelebilir ama el tutulan yerlere takılıyor olmasın bu aparat? O kadar benzer geldi ki gözüme 😅
Evet evet dediğin gibi sol üst el tutamaç yerine takılıyor bu asansörlü iniyor galiba değişikti almıştım

Evet evet dediğin gibi sol üst el tutamaç yerine takılıyor bu asansörlü iniyor galiba değişikti almıştım
Öyleyse güzel bence, kullanışlı gibi görünüyor. Tabi Ahmet hocanın dediği gibi şarj yerine olan organizer da iş görüyor.

Geri