Golf 8/8.5 Gözlük Kabı

aekinci

Yeni Üye
İsim
Abdurrahman
Araç
Golf 8.5
Eski kullandığım tüm araçlarda güneş gözlüğü koymak için bir bölme vardı ve çok iş görüyordu. Ancak golf 8.5 ne yazık ki böyle bir bölme barındırmıyor. Forumu ve yurtdışı sitelerini bir miktar araştırdım. Gördüğüm kadarıyla çin sitelerinde satılan ve omuz üstündeki el tutamağı yerine takılan modeller var. Başka bir çözüm göremedim. Aksiyon almadan önce forumun da önerisini almak istedim. Golf 8/8.5 aracında gözlük koyma sorununa çözüm bulan ve memnun olan var mı? Önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

En çok kullanılanı el tutamacı şeklinde olan. Alternatif olarak kablosuz şarj bölmesine 3d printer ile şu şekilde çözüm de sağlanabilir. 2. fotodaki hazır satılıyor.

1777031064780.png 1777031485379.png

5bd9bbc3-3a1c-4f4e-ac8d-4f859f7a1e0a.jpg060617ef-97e8-41cb-b6c6-35916912213a.jpg

bu ürünü yunanistandan almıştım bayrampaşa taraflarına gelirsen sana hediye ederim
nasıl takılıyor vs bilmiyorum resimdeki ürün ve 2 aparatı var
Çok teşekkürler hocam çok naziksin. Anadolu yakasının biraz uzak tarafında oturduğumdan hemen bişey söylemeyim, önce kargo ile veya çevreden çözmeye çalışayım. Ama buralardan çözemezsem veya oralara yolum düşerse öncesinde haber verir, bi kahve ısmarlar ve ürünü teslim alırım

Çok teşekkürler hocam çok naziksin. Anadolu yakasının biraz uzak tarafında oturduğumdan hemen bişey söylemeyim, önce kargo ile veya çevreden çözmeye çalışayım. Ama buralardan çözemezsem veya oralara yolum düşerse öncesinde haber verir, bi kahve ısmarlar ve ürünü teslim alırım
ben sana kargo yaparım ücret alıcı :D
yolun düşerse bilgi ver yeter filtre kahveyi beraber içeriz

pazar günü vadistanbul gelin :D

ben bu sene yenilemedim kombinemi
maça sokabilirsen gelirim ben sana yemek vs ısmarlarım :ROFLMAO:
hocam şaka yapmıştım sokmak aşırı zor. bizim de icardi menajeri tanıdık var o ayarladı, bir fbli olarak o maç gsliyim :D

Geri