Golf 8,5 Life Gaz Pedalı Titreme Hissi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emrekKTH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ses geldi mi peki çünkü benim araçta da aynısı oldu frenden çekip gaza basarken bi böyle boşa dönen çark sesi gibi bi ses geldi 2-3 saniyelik

Merhabalar
Bugün bir uzun yol yaptım. Aracın gaz pedalında bazı noktalarda hız farketmeksizin tırtıklı yoldan geçer gibi titreme oldu 3-5 saniye içerisinde geçti. Ama bunu çok tekrarlı yaptı. Sanki bir parça dönerken ara ara boşa çıkar döner bir ses yapar, titrer ya öyle bi durum gibiydi. Sebebi ne olabilir daha önce yaşayan oldu mu?

Araç km 7200
Hocam aynısını ara ara bende yaşıyorum sadece gaz pedalinda degil benim araç manuel gazdan ayağımı çektiğim zaman debriyajdada hissediyorum ve gaza basmama gerek yok ayağımı gazın üstünde tutuyorum yine oluyor ayni anlattığınız gibi bir durum vitesi boşa alıp denedim yine oluyordu. Ama bu dediğim gibi her zaman olmuyor böyle ara ara yapiyor.

Söyle söyleyeyim bu bir titreşim degil eğer benimkiyle aynıysa sanki bisey sürterek gider ve buda gaz pedalina yansır ayni oyle benim yaşadığım yada şeridin üstünden gecer gibi kesik kesik olusan bir his.

Söyle söyleyeyim bu bir titreşim degil eğer benimkiyle aynıysa sanki bisey sürterek gider ve buda gaz pedalina yansır ayni oyle benim yaşadığım yada serinin üstünden gecer gibi bir his.
zırıltı gibi mi bu ses

Hocam işin ilginci ses yok yada var ben duyamıyorum ama gaz pedalinda hissediyorum bunu ara ara yapiyor her zaman degil.

müzik açıkken mi oluyor
neden diyebilirsin onada cevap veriyim
müzik açıkken hoparlör ayak kısmına yakın bazen rezonans gibi olabiliyor çünkü

müzik açıkken mi oluyor
neden diyebilirsin onada cevap veriyim
müzik açıkken hoparlör ayak kısmına yakın bazen rezonans gibi olabiliyor çünkü
Evet müzik açık oluyor ama müzik genelde hep açık hocam bende genelde hep devam etse buna baglayabilirdim ama her zaman olmuyor. Servise götürdüm tabi ki her zaman olmadığı için bisey yok diyip gule gule dediler. Servislerin gözünde artık şizofreni olduk o yuzden sıkıldım artık götürmüyorum.

Evet müzik açık oluyor ama müzik genelde hep açık hocam bende genelde hep devam etse buna baglayabilirdim ama her zaman olmuyor. Servise götürdüm tabi ki her zaman olmadığı için bisey yok diyip gule gule dediler. Servislerin gözünde artık şizofreni olduk o yuzden sıkıldım artık götürmüyorum.

Emin olun, olay müzikten kaynaklı. Her şarkının içinde gizli ara sesler var bazılarında da yükselişler ve normalde kulağa gelmeyen ama kapıyı, kasayı titreten frekanslar oluyor. Yani sorun falan değil bu.

Basit bir test söyleyeyim, müsait olunca deneyin
Aracı yarım kontak yap, motoru çalıştırma. Müziği her zamanki ses seviyene al, ayağını da pedala koy.

1-2 sefer o hissi alacaksın zaten. Hatta müzik açık, araç çalışmıyorken elini pedala koy, 2-3 dakika bekle dediğin olayı birebir yaşayacaksın.

@emrekKTH @Blackjack6206

deneyip burda yazarsınız sonucu

Emin olun, olay müzikten kaynaklı. Her şarkının içinde gizli ara sesler var bazılarında da yükselişler ve normalde kulağa gelmeyen ama kapıyı, kasayı titreten frekanslar oluyor. Yani sorun falan değil bu.

Basit bir test söyleyeyim, müsait olunca deneyin
Aracı yarım kontak yap, motoru çalıştırma. Müziği her zamanki ses seviyene al, ayağını da pedala koy.

1-2 sefer o hissi alacaksın zaten. Hatta müzik açık, araç çalışmıyorken elini pedala koy, 2-3 dakika bekle dediğin olayı birebir yaşayacaksın.

@emrekKTH @Blackjack6206

deneyip burda yazarsınız sonucu
Onur hocam sizin değinizi söyle uyguladım diyim gaz pedalında hissederken müziği kapattım devam ediyordu. ondan sonra eledim. yalnız söyle söyleyim tam emin olmamakla beraber tam sağa dönüş ve o meşhur uğultu olduktan sonra bunu hissetmeye devam ediyor gibiyim ama tam emin değilim net bundan oluyor diyemem. aklımda birsey daha var bazen arabayı devir düsemeden hareket ettiğimdede oluyor. tabi bunlar kesin diyemem sadece öngörü.

Onur hocam sizin değinizi söyle uyguladım diyim gaz pedalında hissederken müziği kapattım devam ediyordu. ondan sonra eledim. yalnız söyle söyleyim tam emin olmamakla beraber tam sağa dönüş ve o meşhur uğultu olduktan sonra bunu hissetmeye devam ediyor gibiyim ama tam emin değilim net bundan oluyor diyemem. aklımda birsey daha var bazen arabayı devir düsemeden hareket ettiğimdede oluyor. tabi bunlar kesin diyemem sadece öngörü.
sağa dönüşteki uğultu bende gitmek üzere gibi %10 kaldı
zaten o uğultu sadece ilk 5 dk falan geliyor araç ısınınca asla gelmiyor

sağa dönüşteki uğultu bende gitmek üzere gibi %10 kaldı
zaten o uğultu sadece ilk 5 dk falan geliyor araç ısınınca asla gelmiyor
Yok kesin onunla alakalı diyemem zaten her zaman olmayınca bişey de kanıtlayamıyorum o yüzden bide arkadaş servise götürsün bakalım o ne yapacak.

Geri