Karahan_
Üye
2013 model Golf 7... İç dikiz aynası 6 aya bir düşüyor arkadaşlar. Sanırım ilk kez depremden bir sene önce düşmüştü. 2022 yılı olması lazım evet... Yaptırdıkdıktan 2 gün sonra tekar düşmüştü sonra farklı bir yere götürüp yaptırdım aynı şekilde 2 gün sonra yine düştü. Sinirlendim tabi gidip hesap sorduk, bi daha yaptı aynı yer ve tekrar düştü. Sonra o ilk götürdüğüm yere götürüp tekrar sordum ''Abi bunu iyi temizlememişler'' deyip tekrar yaptı. Bu kez 6 ay 1 sene kadar dayandı fakat yaz mevsimi gelince tekrar düştü. Sonra 6 aya bir işte böyle düşüyor. Tekrar ve tekrar 7 veya 8 oldu düşmesi... Bunun sebebi nedir bilen var mı ?
Arkadaş ne sorunlu bir arabaymış bu ben anlamıyorum ki, bi bakarsın yan aynası düşer götürürsün ''Abi golflerde kronik bu sorun'' derler. Bir bakarsın İç dikiz aynası düşer. Bir bakarsın menfezlerden su alır bagaj su dolar koltuk minderlerine kadar ıslanır vesaire vesaire. Tamam seviyoruz falan ama... satıp Toyata alacağım az kaldı sabrımın sınırındayım.
Arkadaş ne sorunlu bir arabaymış bu ben anlamıyorum ki, bi bakarsın yan aynası düşer götürürsün ''Abi golflerde kronik bu sorun'' derler. Bir bakarsın İç dikiz aynası düşer. Bir bakarsın menfezlerden su alır bagaj su dolar koltuk minderlerine kadar ıslanır vesaire vesaire. Tamam seviyoruz falan ama... satıp Toyata alacağım az kaldı sabrımın sınırındayım.