Valla bu saçmalıklardan dolayı 5.kattan aşağıya 20 metre hortum aldım kapının önünde kendim yıkıyorum tavsiye de ederimKonudan bağımsız bu akaryakıt istasyonlarındaki self servis araç yıkama ücretlerine ne oluyor? neden kimse ses çıkartmıyor abi? rami otopazarının karşısındaki shellde araba yıkıyorum 95 tl yapmışlar jetonu... köpük desen kostikli şampuan bile değil allah bilir ne sabunu koyuyorlar tankların içine. otoyıkamalara zaten bırakamıyorum kendim uğraşmayı seviyorum bu işin sonu iyi değil
Anca yazlığa gittiğimde bahçede hortumla yıkayabiliyorum burda mecburen petrolde yıkamak zorundayım yol üstünde vızır vızır arabalar geçiyor hayatta yıkayamamValla bu saçmalıklardan dolayı 5.kattan aşağıya 20 metre hortum aldım kapının önünde kendim yıkıyorum tavsiye de ederim
İstanbul'da çok absürt paralar o işler.Konudan bağımsız bu akaryakıt istasyonlarındaki self servis araç yıkama ücretlerine ne oluyor? neden kimse ses çıkartmıyor abi? rami otopazarının karşısındaki shellde araba yıkıyorum 95 tl yapmışlar jetonu... köpük desen kostikli şampuan bile değil allah bilir ne sabunu koyuyorlar tankların içine. otoyıkamalara zaten bırakamıyorum kendim uğraşmayı seviyorum bu işin sonu iyi değil
bende ramideyim en kötü beraber çift kova yaparız.Anca yazlığa gittiğimde bahçede hortumla yıkayabiliyorum burda mecburen petrolde yıkamak zorundayım yol üstünde vızır vızır arabalar geçiyor hayatta yıkayamam
Apartman girişlerinde su saatlerinden sonra Çeşme takılıyor, biz öyle yaptık bütün apartman.Valla bu saçmalıklardan dolayı 5.kattan aşağıya 20 metre hortum aldım kapının önünde kendim yıkıyorum tavsiye de ederim
Reklam değil. Ankara'da İstanbul yolu dediğimiz Fatih Sultan Mehmet bulvarı üzeri yenibatı mahallesindeki Total benzinlik var 2 yıl olmuştur açılalı. Oraya gidiyorum kullandığım kadarını ödüyorum. Geçen bir görüşme için aracımı çok aşırı detayına inmeden güzelce yıkayıp, cila ile parlatayım dedim. 300 lira atmıştım karta 120 TL kalmıştı.Konudan bağımsız bu akaryakıt istasyonlarındaki self servis araç yıkama ücretlerine ne oluyor? neden kimse ses çıkartmıyor abi? rami otopazarının karşısındaki shellde araba yıkıyorum 95 tl yapmışlar jetonu... köpük desen kostikli şampuan bile değil allah bilir ne sabunu koyuyorlar tankların içine. otoyıkamalara zaten bırakamıyorum kendim uğraşmayı seviyorum bu işin sonu iyi değil
Jeton dediğime bakma hocam ağız alışkanlığı barkod veriyorlar okutuyosunİstanbul'da çok absürt paralar o işler.
Bizim burda jetonu kaldırmışlar dijital sistem. 20-25 lira falan.
Ben kapıya çekiyorum arabayı, bedava![]()
En güzelibende ramideyim en kötü beraber çift kova yaparız.