Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2023 Golf 1.0 TSI Impression aracımın arka havalandırma ayar klipsi kırıldı. Bir parçası içeride kaldı. En kolay ve ucuza nasıl çözebilirim? Araştırmadım , bu parçayı satan bir yer bulamadım internette.
Videonun sahibi hocamız güzel insan, bu emek dolu Golfünü sattı... Şimdi ne yapıyor acaba... Forumdaki ismini hatırlayamadım.
Görürse selamlar olsun kendisine, birçok şeye onun videolar sayesinde heveslenip yapmayı başarmıştım
Videonun sahibi hocamız güzel insan, bu emek dolu Golfünü sattı... Şimdi ne yapıyor acaba... Forumdaki ismini hatırlayamadım.
Görürse selamlar olsun kendisine, birçok şeye onun videolar sayesinde heveslenip yapmayı başarmıştım
Yurt dışına yerleşmiş sanırım en son audisini yıkıyordu almanya da ön havalandırma klipsi tamir videosuna heveslenip trim sökme aparatı aldım havalandırmayı söktüm klipsi arkada tutan parça kaybolmuş sadece öndeki parçası duruyor hayal kırıklığıyla geri takmıştım menfezi kanalında faydalı videolar var kodlama retrofit vs vs...