thahazar
Yeni Üye
Golf 8.5 etsi aracım 4100km de ve yağ uyarısı verdi. Benim yağ çubupunu görebilme gibi bi şansım var mı? Şu an 3. çizgide arabayı oynatmam zarar verir mi araca yoksa randevu gününe kadar beklemeli miyim?
Uyarıda ne diyor? Yağ yok mu? Yağ seviyesi düşük mü? Önemli olan buGolf 8.5 etsi aracım 4100km de ve yağ uyarısı verdi. Benim yağ çubupunu görebilme gibi bi şansım var mı? Şu an 3. çizgide arabayı oynatmam zarar verir mi araca yoksa randevu gününe kadar beklemeli miyim?
3 çizgi kaldıysa min. seviyeye yaklaşmış diyebiliriz, resimolsaydı daha iyi yorum yapabilirdik, Münkün olan en kısa sürede yaklaşık 400-600ml. yağ eklemesi yapılmalıdır, aracı yüksek devir çevirmeden, 140 km ‘den daha yüksek hızlara çıkmadan kullanırsanız birşey olmaz, sakin kullanım ile sizi yağ ilavesi yapacağınız yere kadar sıkıntı olmadan götürecektir,Golf 8.5 etsi aracım 4100km de ve yağ uyarısı verdi. Benim yağ çubupunu görebilme gibi bi şansım var mı? Şu an 3. çizgide arabayı oynatmam zarar verir mi araca yoksa randevu gününe kadar beklemeli miyim?
Randevu gününü beklemeyin hocam, bir şey olmaz motorda yağ yeteri kadar var ancak bu tarz işlerde hemen gidin kayıt açtırın hızlıca yağ eklemesini yaptırın. Randevu vs e gerek yok.Golf 8.5 etsi aracım 4100km de ve yağ uyarısı verdi. Benim yağ çubupunu görebilme gibi bi şansım var mı? Şu an 3. çizgide arabayı oynatmam zarar verir mi araca yoksa randevu gününe kadar beklemeli miyim?
VW Yol yardımı arayın hatta.yağ seviyesi düşük
VW Yol yardımı arayın hatta.
Böyle şeylere geliyorlarsa ne güzel. Aklımızda bulunsunVw yol yardım arayıp yerinde servis hizmeti talebinde bulunun. Bende aynı şekilde yaptım uzun yola çıkacağımı söyledim sağolsun servis 15 dakika içinde adresime gelip yağ ekledi ve ücret ödemedim. ( 1 litre castrol yağ getirdiler sıfır paketinde )